Sefaece Kapalikutu keşke benimkide oyle olsa ama eşimi tanıdığım için herseye oda şahit olsa yinede degistirmez fikrini iş iyice inatlaşmaya gitti
Durukusunannesi Sefaece senin bebeğinin adına ailesi niye karışıyor maden öyle senin bi kızın yok derdim çıkar giderdim herkes haddini bilsin en yakının da eşin de bu konu da haddini bilmeli
nefes5353 Sefaece sanki onca ağrıyı sızıyı onlar çekiyormuş gibi bir de ismi onlar belirliyor yok öyle dünya. Ağırlığınızı koyun bence net olun bu konuda
Asenana Sefaece fikir sunamazlar demiyorum onlar fikirlerini rahatca kabul ettirirken sen kavga ediyorsun kendi çocuğunun ismine karıştıgin için. Ki bana kalsa fikir de sunamazlar senin bileceğin şey 🤷♀️
Ebruakcetin Sefaece o zor bir konu işte bende o yok çok şükür . yani aileside isim konusunda hiç fikir sunmadılar karışmıyorlarsa. Allah yardımcın olsun inşallah gönlünden geçen olur
bebegim_28 Sefaece çok anlayışlısın gerçekten kendi evladıma isim seçememek ne demek ya çabuk pes etme tavrını koy güzellikle anlamıyorsa tavrını koyarak belli et
Basaktutal Sefaece ya arkadaslar yalnıs mı düşünüyorum bilmiyorum ama 9 ay taşıyanın hakkıdır isim ya. Nolur sanki anneye saygı duyulsa. Bir isim hakkımızda mı yok bizim. Boyle konuları okuyunca cok üzülüyorum ya