Selinnar Sata göre 5 haftalık hamileyim biraZdan doktor kontrolüm var bakalım keseyi bebeği görebilecek miyiz☺☺☺
delettdmom66 Selinnar ay ne heycanlısındr smdi bnde merak çatlayacaktm 5+2de keseyi gördüm 6+2de bebek ve kalp atışı
deletedmom592 Selinnar bende cuma gunu gidicem 5+1 olmus olcam insallah gorursun canim normal ultrasonla gozukur mu acaba diye merak etmiyor degilim baktiklarinda nasil baktiklarini da yazar misin alttan baktiklarini soyledi bi kac arkadasim insallah gerek kalmaz ona 😊
Sugar_she Selinnar ay ınsallah görürsün bende aranıza yeni katıldım benımde cuma günü 5+2 olucak o zaman görmeye gıdıcez ınsallah rabbım sağ saglım kucagımıza almayı nasıp etsin
Sugar_she deletedmom592 Beyza bende cuma günü gıdıcem hemen hemen aynı gıdıyoruz bende senden bir gün büyük oluyorum sadece 5+2 oluyorum ınsallah gorururz ya bende cok heyecanlıyım
Esenn deletedmom592 Hayır canım endişen olmasın alttan muayene istemezsen yapılmıyor. Kan testi yapılıyor ve ultrason bakılıyor.
Haticesalan Selinnar bende erken ogrenenlerdenim 4hatalikten öğrendim 3 gün vardı adetime bugün 6 haftailk olduk konrolüm vardı keseyim gördü güzel gidiyor felah dedi doktor inşallah görmüşsünüzdür
deletedmom592 Sugar_she insallah canim senin adet dongun kac gundu benim 31 gunde oluyordu erken ogrendim ama 2 gun varken 🙈
Sugar_she deletedmom592 benımde 28 gün adet döngüm bende adeta bir gün kala ögrendim canım 😊 doktora gittim işte doktorda kese icin erken cuma günü gel dedı cuma günü 5+2 oluyorum ınsallah görürüm hem heyecanlıyım hem korkuyorum
Sugar_she deletedmom592 Normalde Altan bakınca görünüyormuş bana ilk gittiğimde bakalım dedıler istersen ben baktırmadım canım kafam cok kurcalandı herkes bısey dedı doktor da o zaman bekle dedı
deletedmom592 Sugar_she ikimizde erken ogrenmisiz canim bekleyince adetin gecmesini bekleyemiyor insan 😁zamanda gecmiyor hem heycan hem korku acaba gorebilcek miyim vs 😊😊
Sugar_she deletedmom592 aynen öyle canım valla ya hemen hemen aynı gıdıyoruz aramızda bir gün var ınsallah rabbım sağ saglim kucagımıza almayı nasıp eder insallah
Selinnar Kese 6 haftalık hafif bi oluşum varmış haftaya çarşamba gelin belki kalp atşını duyarız dedi
Sugar_she Selinnar hayırlı olsun sağ saglim kucagınıza almayın nasıp etsin darısı bana olsun bende görürüm insallah
Selinnar Satı söledim normal üsten baktı kese 6 haftalık dedi hafif bi oluşum var dedi zaten gözüküyo belli ultrasonda herşey yolunda dedi haftaya çarşamba kalp atışını duyabilir dedi
deletedmom592 Esenn devlet hastanelerinde de mi bakilmiyor canim bakalim dediklerinde istemedigimi belirtirsem bakmiyorlar mi
Esenn deletedmom592 hayır bakmıyorlar öncedenmiş o alttan muayene zaten bebek içinde zararlı iyi birşey değil ilk muayenede