Yenibebekyeniheyecan Munisk üzülme Allah yazısından kaçamiyoruz hayatım sağlıcakla kucağina almayi nasip etsin Allahim kaç haftaliksin şuan
gizembickici Munisk benimde bu şekildeydi kanama alanı vardi ama kanamam olmamıştı. Bir de üstüne kese olmasi gerekenden çok büyüktü. 1 hafta yattim ilacımı kullandım düzeldi sonra :)
Yenibebekyeniheyecan Munisk inşAllah cnm sadece uzan ve lavabodan başka bi yere kalkma atlatırsın üzülme dua et devamlı
Tubasahra Munisk önemli değil aman üzmiyim senide içini ferah tut umarım sağlıcakla kavuşursun bebisine 🥰🥰
Nrykoa Munisk benimde öyleydi canım o kendiliğinden geçiyormuş genellikle tabi ağrın ve dışarı atılan bir kanamam yoksa.. ayaklarını uzatarak güzelce dinlen bol bol su iç ilaçlarına devam et geçer insallah
Tubis5712 Munisk aynısını yaşadım ama kanama ile öğrendim 7.haftada oldu 11.haftada bitti dikkat et uzanıp dinlen bol bol inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
ballisiyavrum Munisk ben bunun yüzünden düşük yaptım canm ama brnşm çok fazla kanamam vardı aşırıydı yani ped yetersiz geliyordu.sen yinede boş bol dinlen ve sakın agır iş yapma sağ sağlim kucagına al inşallah
okuyanannee Bsra41 benim de kanama alamı görünüyor dedi doktorum progestan yazdı fitil olarak sabah akşam kullan dedi fakat istirahatime pek dikkat etmiyorum onunla bir ilgisi olur mu acaba