Deletedmom550 Memetzeynep ben yurtdisinds kalyorum burda 5 aylikken cinsiyet belli oluyor daha bilmiyoz yani
urazaslan Memetzeynep kendimi biraz bıkkın,biraz yorgun ve hep aç hissediyorum. Cinsiyetimizi kız olarak denildi ama degişecek diye şüphemde yok degil 💁🏻♀️ 15+3
Memetzeynep urazaslan ben ilkte öyle şüpem yoktu burada çok değişen olunca insan şüphelenmiyor değil 😊
Sekerpare16 Srplhrgl bende sağ tarafımda bazen hissediyorum böyle bi sertlik oluyor avuç içime geliyor.Bebeğim herhalde diyorum 😊
Hccrr1 mrvtkrl 12. Haftada ikili tarama için gittiğimizde bizede erkek dedi bakalım değişmez heralde baya organını bile gösterdi ultrasonda :))
Deletedmom550 Srplhrgl merhabalar 14 haftalik gebeyim 2 gundur kasiklarim basim bacaklarim agriyor ya nezle olacam ya da bilmiyom oksuruk de basladi kimildayacak halim yok sizce bebegime bisey olurmu nolur cwp verin😓
Hccrr1 Deletedmom550 kalbinizi ferah tutun dinlenin istirahat edin grip mevsimi olabilir allahın izniyle olmaz inşallah kötü düşünceleri aklımıza getirmeyelim daha yolun çok başındayız sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Srplhrgl Deletedmom550 zannetmiyorum bebeğe birşey olsun rahim gittikçe büyüyor ondan kaşıklarda ağrı oluyor hatta gün geçtikçe daha çok ağrıyacak bıçak saplanyr gibi oluyormu nezle yada grip içinde doktora git istersen
Deletedmom550 Srplhrgl evet ara da bicak saplaniyor gibi oluyor canim hic sorma bende oyle tahmin ettim rahmim genisliyor farkindayim sirt agrisi da var
Deletedmom550 Srplhrgl walla virus den dolayi hic gidesim yok gecer insallah ya sabah a bisey kalmaz insallah rabbim buyukk cok cok saolun cwp verdiginiz icin
Fatmanursanliii Kızlar merhaba ben 14+1 im az bişey karnım vardı çekildi hiç hamile gibi değilim iştah sıfır kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum doktorum çok normal diyor sizede oldu mu acaba