Kardelen_nm 38+3 günlük hamileyim ve aşırı ağrım var 5 dk bir oluyor belime vuruyor 2 saattir düzenli olarak devam ediyor suyum veya nişanım gelmedi sizce doktora gitmeli miyim yada sadece ağrısı olup Doğum yapan var mı ???
Kardelen_nm Lidya-T ben adada oturuyorum doktora gitmedim daha gemi saati bekliyorum burda kadın Doğum doktoru yokta
Kardelen_nm Yaseminnnnnnn yok adada oturduğum için gemi saatti bekliyorum yarın sabah gidecem mecbur az daha dayanacam
Kardelen_nm Yaseminnnnnnn bebeğim doğdu ve ilk Doğum olmasına rağmen 2 buçuk saatte doğdu ağrınız olursa mutlaka evde çekin öyle gidin 🙂🐣
Lidya-T Kardelen_nm Belliydi zaten Hayırlı olsun.Çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün inşallah.☺️
Senemufuk Kardelen_nm gözün aydın şimdi gördüm postunu doğumun başladı yazacaktım tamda😍bende geceden sabaha kadar evde çektim sancımı sabah bir saatte doğurdum allah analı babalı büyütsüm😘😘😍
Angelica Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi gözünüz aydın😊 kaç cm açıklıkla gitmişsiniz hastaneye ilk doğuma göre süper dayanmışsınız ben de böyle doğum istiyorum yaaa :)
Kardelen_nm Angelica benim bir hafta önce 1 cm ti bugün geldiğimde 5 cm olmuştu inşallah sizde bir avazda kurtulursunuz 😊😊
Zehracik Hayırlı olsun. Benim doktorum sancın başlarsa hemen gel dedi evde çekme kalp atışlarını sürekli kontrol edilmesi lazımmış ayrıca kaka yapma riski varmış bilginiz olsun.
Kardelen_nm Zehracik benim doktorum çekebildiğin kadar evde çek ağrını dedi ve iyi ki öyle yapmışım 🙂
12mers Kardelen_nm ben evde sancı çekmenin haftası ile alakalı olabilir belki 38 iti ama 40 ve üstü diğer bayan dediği gibi tuvalet sorun olabilir diye düşündüm gözünüz aydın olsun 🧿
Kardelen_nm Ronyaseda hastaneye hemen gitme ağrılara dayabildiğin kadar evde dayan duş al ve panik yapmamaya çalış suyun gelmediği sürece hastaneye gitmemeye bak yani 😊allah yardımcınız olsun inşallah