mom2020 Oykum0 baya baya rahat bi doktormus, Allaha emanet gibisin yani, o kdar erken doğum ani semptomlar var helal ne diim, 15 e düsmesi lazım sonra 1 garip geldi
Aysegulozenc Oykum0 Aramızda 1 gün var canım bende en son 32 haftalıkken gittim 35 haftalıkken geldi sonra her hafta geleceksin dedi nst yi söylemedi henüz 2 hafta sonra gittiğimde söyler belki. Artık zor oluyor sanki nefes alış verişlerde zorlanıyorum uykusuzluk başladı bende. Az kaldı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Hope8 Oykum0 ben en son 30. Haftada gittim şuan 33. Haftadayız ayda bir çağırıyo ama ben 5 6 haftada bi gidiyorum 35. Haftada gidicem sonra 10 günde bir kontrol olucakmış nts yi bilmiyorum henüz 🤷🏻♀️
Xxz Oykum0 ben anlamıyorum ki insanı soymaya mi calisiyolar acaba. 10. Gün sonunda kontrol süresi bitiyo niye 15. Gün gidip bir daha muayene ücreti ödüyoruz sadece nst parasi alsalar anlarız da. Ilgın. O yizdens ben iki hafta da bir gitmeyi düşünmüyorum cagirsa da 3hafta yapicam
nimnih 35 haftalık olduk sayılır :) Beni 32 den beri 2 haftada bir çağırıyor, her seferinde nst ye giriyorum. 32 de plesenta yaşlanması başlamıştı, onu takip ediyor.
Melek0109 Oykum0 bnm ilk hamılelıgın dede 1 ay arayla cgrdı nst ye dogurcagım gun soktu 39+4 te cok ilgilidir sormayın 🤦♀️🤦♀️🤣🤣 sımdı 31 olduk 33 te gtcm bakım ne dcek 🤣🤣
Ozqe94 kizlar bizde 33+4 bugun . Ama 36 da dogum yapacağım inşallah yolunda gider hersey . Tam 33 de 2 200 dedi . Beslenmeye özen gösteriyorum bu aralar bakalim hayirlisi oksun hepimiz için
Ronyaseda Oykum0 Benimde öyleydi ayda 1 çağırıyordu 33 de gittim 37 de gel dedi 37 de gittim daha sonra 1 hafta 1 haftaya dusurdu
sinemkumandanveren Oykum0 33 gitmistim nts ye girdim bı aksilik cikmazsa bir dahaki ki kontrolüm 36 haftada sonrası doğum inşallah 💙🙏