Oykum0 Benim doktorum 1 ay arayla çağırıyor. 33 oldum. 37de ntsye sokacağım dedi. Ben son zamanlar sık çağıyor diye biliyorum. Peki sizin nasil
Atesays Oykum0 devlet hastanesine gidiyrm 33den beri hafta da 1 gidiyorum öyle gel dedi ve nstye giriyorum şuan 36 haftalik
Ronyaseda Oykum0 Benimde 33 de git 37 de gel dedi gittim nst ye baglandım çok şükür sikinti yoktu 37 de yine gittim sıkıntı yoktu 🙏🏻 Şimdi 39 olcaz yine gidicez
Mihribannnn Oykum0 ben 31 ken gittim 35 de tekrar gidicem sonrasında her hafta gidecekmişim öyle dedi doktorum
Betulnht Canım beni 32 ,den sonra iki haftada bir çağırdı ama belki doktordan doktora farklıdır bilemiyorum
Pembeayicik Oykum0 iste 10 gun sonra gidicem o zaman giricem canım ilk kez giricem yani hemen hemen benimde o haftalarda olacak nst
Ronyaseda Oykum0 Benimde öyleydi ayda 1 çağırıyordu 33 de gittim 37 de gel dedi 37 de gittim daha sonra 1 hafta 1 haftaya dusurdu
sinber Oykum0 30+1iz. Üç gün önce kontrolüm vardı 32 de çağırdı artık iki haftaya düşeceğiz dedi ve nst başlayacağız
Busra_34 Oykum0 en son 32de gitmiştim 36da çağırdı doktorum ben de çok sık gitmeyi isteyen bir insan değilim bebeğimin hareketlerini takip ettiğimiz sürece çok sık hastaneye gitmenin bir manası yok diye düşünüyorum 🌼
Zeynepekr Oykum0 İki haftada bir çağırıyor ama güzel sorunsuz ilerliyorsa hamileliğiniz ondan belki süre fazladır 🤷♀️
buse0935 Oykum0 bende 32 de gittim 36 da çağırdı sanırım sorunsuz ilerliyor sizinde o yüzden böyle :)
gozdelilip Oykum0 biz de 33+3 olduk 36 da gel dedi sonrasında her hafta geliceksin dedi bildikleri her zaman vardır 🥰