MihricanA Bir_prensesannesi58 Görümceme hep erkek dediler doğuma kadar doğdu ki kız 😂 Hepimiz şok olmuştuk
MihricanA ibiza Hacettepe hastanesine gidiyordu geçen sene oldu o kadar gitti geldi fark edememis hic bi doktor
Kckzdmr Bana da 15.haftada kız dediler sonra 18.haftada erkek dediler. 22.haftamdaki detaylı renkli ultrasonda da erkek olduğunu teyit ettiler. Şu an 38. Haftamdayım inşallah bir sürprizle karşılaşmam 🙈
Busraer Fatmagzl33 cok zor birsey ven internetten arastrmıstım adamın vajinasi var serce parmak kadarda pipisi cok üzülmüstüm
Umutluuu Bir_prensesannesi58 evet eltimin bir kızı vardı 2.ye de doğana kadar kız demiş doktoru ama oğlu oldu 😄
Bir_prensesannesi58 Umutluuu Ne zaman yaşandi bu olay canım rabbimin Hikmet’i ama bazende diyorum. Acaba insanlar nazardan mi diye düşünüp saklayip yada tersini söyleyenler vardmidir diyede düşünmüyor değilim benim eltim doguma kadar saklamiş eşime bile söylemedim dedi 🤷♀️🤷♀️
Aylayla Bir_prensesannesi58 benim kızımı yedinci ayıma kadar dr erkek dedi yedinci ayda ben erkek dememişimdir kız dedi zaten kızım sekiz aylık doğdu herşeyi maviş maviş giydi garibim şimdi 15 yaşında
Tuanazra Bir_prensesannesi58 yakin zamanda komsum dogum yapti erkek bekliyordu adi da ruzgardi. Bi dogdu kiz bebis. Ruzgar oldu yagmur zeynep
Laylaaaa121212 Tuanazra ay allahımm vallahi güldüm detaylıda bile nasıl çıkmamış allahım yarabbim benim doktor iyi bari allahtan inceliyor yani ama bacak arası boş deyip kız denilip gönderen var bacak arası göstermediği için kız denilen var valla şaştım kaldımm
Bir_prensesannesi58 Tuanazra AA hemde yakın zamanda hayırlısı olsun ama insan bir müddet sokunda kalir ya pipiyi hep görmüşler mi acaba kordonmuymuş
Tuanazra Laylaaaa121212 5. Bebegi oldugu icin belki ustune dusmemistir zekai tahir de takipliydi belki ayrintiliya bile gitmemistir🤔 yine de buyuk surprizdi bize bile
Tuanazra Bir_prensesannesi58 5. Gebeligiydi oyle sık sık kontrole falsn gittigini sanmiyorum. Ama bikere erkek demis doktoru biz de oyle bekliyorduk 😆