Mammimammi Bir_prensesannesi58 evet yakın arkadaşım gebelik boyu kesin erkek biliyorlardı gece dogum yaptı. Ertesi sabah kendileri altını açana kadar erkek biliyorlardı. Meger kızmış. Kendim şahit olup yaşamasam inanmazdım.
bttlll- Bir_prensesannesi58 doğuma kadar kız denip doğumda çift cinsiyet doğan birini duymuştum ben de hala inanamıyorum
MihricanA Bir_prensesannesi58 Görümceme hep erkek dediler doğuma kadar doğdu ki kız 😂 Hepimiz şok olmuştuk
Umutluuu Bir_prensesannesi58 evet eltimin bir kızı vardı 2.ye de doğana kadar kız demiş doktoru ama oğlu oldu 😄
Bir_prensesannesi58 Mammimammi Aaaa 😱 bak rabbimin işine demeki 9 ay boyunca pipi görmüşler demeki şimdi sok olmustur aile peki olay ne zaman oldu
ibiza Mammimammi hangi ilde yaşanıyor bu olay 2020 de hala böyle olabiliyor mu bu teknoloji varken 🤷🏻♀️
Serpil34 Bana ilk koz dediler 17.haftamda erkek oldugunu öğrendim bakalım suanlık erkek ama koz doğarsa şoka girerim 😂 renkli ultrasondada erkek dediler ama
Fatmagzl33 Bir_prensesannesi58 dış görünüş kız ama organlar erkek olan çok var bu durumu yaşayan allahın işi işte 🤷🏻♀️
Fatmagzl33 Mom55 cinsel organ olarak hatta geçenlerde bi haberde gördüm kadın çocupu olmadığı için hastaneye gitmiş ve yumurtalık değilde testislerin olduğu anlaşılmıştı
Mammimammi ibiza izmirde. Üstelik gerçekten iyi bilinen bir doktor ile oldu. Kontrollerini şeker yüklemesi hariç tüm testlerini aksatmadan yaptılar. Şeker yüklenmesini de kaynanası zorlamış yaptırma diye öyle yaptırmadılar. Çocuk dogdu dogar dogmaz nasıl muayene ediyorlarsa artık gebelikte bebegin vajinasında ödem gibi bişey oluşmuş. Bunu da pipi olarak görmüş doktor. Gerçekten de dogdugunda pipi gibi duruyordu. Yani sen doktorsun sonuçta tamam bu pipi ama testis nerede demediler mi hiç. Bunu ilk muayenede çocuk doktoru bile fark etmemiş. Ertesi sabah kendileri altını açınca fark etmişler. Çift cinsiyet mi diye çok korkmuşlardı. Gebelikte böyle şeyler olabiliyormuş. Dava falan açmayı düşündüler. Ama tabi doktor şekerden dolayı ödem oluşmuş olabilir. Ben istedim ama onlar yaptırmadı deyip sıyrılmış işin içinden
Hypatia Benim eşime de kuzenine de doğana kadar kız demişler,herşey pembe alınmış,doğunca bi bakmışlar ikisi de erkek😂😂tabi bu 30 yıl öncesi 😃 şu an bana da kız dedi doktor aslında çok erken ama tereddütteyim😃😃