Cerensrhn minikkus_58 aynen bi tedavi veya ilaç vermedi dimi Ögleden önce ve sonra 15 tane kavrulmamış çig antrp fıstıgı tüketmeye özen gösterin ve yeşil mercimek sizinde çok düşük degil
minikkus_58 Cerensrhn bende kavrulmamış Antep fıstığı sipariş ettim gelince yiyeceğim beni kadın doğum doktorum korkuttu aslında devlet hastahanesinde önemsemiyorlar özelde ki doktorum sanki bişeyim varmış gibi konuşunca çok korktum 😟
hulya_1919 Cerensrhn benim 5 aylık kaybım vardı test yaptı özelde doktor pıhtılaşmam olduğunu söyledi şuan yine 5 aylık hamileyim Baştan beri iğne hap kullanıyorum iğneyi şuan 2 günde bire düşürdü değerlerin iyi dedi faktör v protein s de sorun varmış bende
Cerensrhn minikkus_58 bendede durum aynı ıpt den şüpelendi bebegede geçer dedi belki bir tüp trombosit 5 bin oynatabilir belkide daha fazla dedi
Cerensrhn hulya_1919 hayır pıhtılaşmasını saglıyor siz kan sulandıcı salatalık karpuz kiraz gibi yiyecekler yemelin sulansın diye
Kelebenkkk Brnimde ayni sekilde dusuk en son 78 cikmisti. Yakinimiz keci boynuzu ozunu onerdi. Ve bir bucuk haftadir onu kullaniyorum . Yarin gidip kan vericem yukselmismi diye . Eger yukselmisse burayi bilgilendiririm.