Merveturksoy Ef24 benim acı esigim çok yüksek rahim filminden bile anestesisiz yaptırıp gülerek cıkmış biriyim inan doktor bile teşekkür etmişti o derece ama insan bi değişik oluyor bence bizim korkumuz endişemiz sezeryan yada normal değil doğum sonrası bebeğin ve kendimizin sağlığı her şey bekleyebilir bizi onun endişe sı ben bunu anladım
Merve_cihan Merveturksoy valla çok doğru söylemişsin sekreterleri bile azarlıyarak konuşuyo kimseye sabırları kalmamış
Merve_cihan Ef24 haklı olarak sonuçta candan can çıkıyo ama kendini buna adapte etme bence Rabbim yardımcı olur Öyle düşün
Merveturksoy Ef24 kuzum bebek karar verir ona nasıl geleceğine hiç korkma. Sezeryan da olsa normal de olsa bebiş için hangisi sağlıklı olacaksa
Merve_cihan 👶🏻👶👶🏼👶👶🏻 Kolay Doğum için okunacaklar👶🏻 *21-Sümme Sebila Yessera * *21-Rabbi Yessir * *3-İnşikak Sûresi * *7-İnşirah Sûresi * *7-Ayete’l Kûrsî * *7-Fatiha Sûresi * *3-İhlas Sûresi * 3-Felak Sûresi 3-Nas Sûresi 312 Ya Ragib
Merveturksoy Merve_cihan aynen haftaya doğum olursa hepinize bu postun altından doğurdum diye yazarım 😂
Merve_cihan Merveturksoy evet evet hastane hakkında da bize bilgi verirsin 🤗 Allahım iyilerle karşılaştırsın kolay yollardan geçirsin inşallah 🤗
GoncaElifAda Merveturksoy bende ilk doğumumu o kimsenin beğenmediği zekaide yaptım ama şimdi orayı mumla arar oldum inan çok iyiymiş meğer o hastane. Taşınmasa yine oraya giderdim :) hayırlısı ama buralıyız mecbur ınsallah memnun kalırız dört gözle senin yorumunu beklicem:)
Merveturksoy GoncaElifAda bakalım bana neler olacak 😂 bende sabırsızlık ile bekliyorum sua n beni teselli eden tek drum refakatçi olayı şehir hastanesi falan hep kaldırmış refakati sezeryan da bile
Merveturksoy GoncaElifAda kalabiliyor bide burası özel den dönen bir hastane olduğu için 14 16 yatak falan var takipli hastalarına ayırıyorlar yani diğer hastaneler gibi fazla yatak olayı yok onun için refakatçi skintisi çok yok Ama doğuma kadar diğer hastaneler böyle yapmış bizde yapalım demezlerse skinti yok
Merveturksoy Merve_cihan vallaha bizi de bilgilendirin ya pazartesi gidicem vallaha yatış mi verir nalar bana bilmiyorum
Merveturksoy Ef24 kuzum bebek iri olduğu için hiçbir doktor normal doğum riskini almadi kanalda skisir ise çocuk vakum la çekeriz biryerine zarar gelebilir mesuliyet kabul edemeyiz ilk doğumun çünkü dediler uzman da aynısını söyledi carsam ba sezeryana yatisim olcak bugün anestezi kanlarımı verdim işte yarın kovid testine giricem normal doğum bekleyenler için diyim şancı odaları tek kişilik telefon almıyorlar içeri sancini tek çekiyorsun girerken falan ailelerine haber versinler refakatçi doğumdan sonra kalıyor odada yanınızda