bebisiminannesi PasaninAnnesi yaa bebegin bir yere toplanmasi sertlesmesi imis ama bende tam olarak bilmiyorum açıkçası😂
deletedmom16 Ipek3427 kızım 1 yaşına girmiş olcak ben çocuk gelişim okudum ondan zorlanmam ilk zamanlarda olurda 2 3 aydan snra sıkıntı olmaz
EzgiGer bebisiminannesi bende şimdi doktordan çıktım kalp atışı var rahim uzunluğu normal dedi bir sıkıntı olmadığına göre normalmiş sanırım sadece bir fitil birde krem yazdı ne için olduğunu bilmiyorum ama
Dlktpl Kozlar ara sıra karnın bıtarafı sanıyelık sertlesıp ınen varmı gun ıcınde ara sora oluyo bana dr a daha sorma fırsatım olmadı 18.haftadayım
bebisiminannesi Dlktpl canim sanirim ona bebek kasılması diyorlar doktoruna bir sor yada kontrol ettir istersen iyi olur
Pcoslubiranne EzgiGer benim de bir kaç gündür göbeğim yırtılıyor sanki.Bebek büyüdüğü içindir herhalde.
HaticeTygnTpc EzgiGer 17+4 üm birkac gündür bendede oluyo bende telaşlanmıştım ama bebek büyüdüğünden kendine yer açtığından oluyormuş. Kanamanız yoksa korkmayın 🤗
PasaninAnnesi bebisiminannesi tecrübesizlik 🙈😂 ama ilk hamilelik olunca ben gercekten cok şeyi bilmiyodum daha da bilmediklerim var burdan okuduklarimla biraz bilgi sahibiyim 🙈😊
bebisiminannesi PasaninAnnesi aynen canim benim de ilk merak edip sorup ogrencez iste forumun amacı bu 😊