Merhaba kizlar benim erken doğum riskim var suan 29+1 haftaligiz sabahtan beri Vajinamda böyle batma hissi var daha demin otururken birden bicak saplar gibi bir hiss oldu saniyelik 😣 sizce hastaneye gitmelimiyim Pazartesi zaten kontroll terminim var 😞😞

Mrymmm__ doktora bugün sordum iğne batmaları rahim büyüdüğü için olur dedi ama bilmiyorum canım

Mrymmm__ riske atma git. Bazen normal görünen seylerde cok buyuk şeyler cikiyor. 3 gun once 1 gun daha doktora.gtmesem 19 hftalik bebegi evde doguruyormusum. Son dk zar zor kurtarldi ameliyata alndm serklaj oldum tamamen aclmistm. O yuzden ihmal etme gt

MYstryy benimde rahim agzi yetmezligim var ama Pazartesi hastane gittimde hersey yollunda dedi bende serklaj yok yapmadilar enfeksiyon vardi suan yok enfeksiyon cok sükür.

mrvears aslinda hic yoktu o his. Benm kanamam oldu ki nrmaldede olan Kanamalardi. Bn yine gidim gosteerm dedim rahm agzm tamamen aclms bebek nerdeysw doğmuştu

Mrymmm__ bendede ne oldysa 1 haftanicnde oldu cnm bnmde her sey nrmaldi allah saglkla almayi nasip etsin

MYstryy bendede öyleydi canim 21 haftada birden 0,5 mm olmusdu 7 hafta hastanede yattim 😞

Bende de bugün zonklama oluyor normal mi acaba korkuyorum

Mrymmm__ benimde tamamen acilmisti bebegin kesesi inmisti cok. Acil aldi amelyta doktor. Ne oldu ne bitti inan anlamadm bile.

mrvears amin cnm insallah hala.korkuuorm ennufak agrida icim gidiyor pskljm bozuldu

MYstryy ahh bende öyleyim 16. Haftaya giricez yarın düşük tehlikesinden nerdeyse 2 buçuk aydır yatıyorum. Artık rüyamda bile kan görüyorum elim ayağıma dolaşıyor kalbim güm güm atıyor en ufak bişey de. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🙏🏻

mrvears bende 5. Haftadan 13. Haftya kdr kanama yasadım surekli doktordaydim . 6 hafta raht ettik kurtulduk derken br anda akinti vekanama geldi doktora gttm yine hemen ve doktor bakar bakmaz rahm agzn acilmis dedi alttan bakm dedi bir bakti dogum başlamış bebek.kesesi cikmis dedi. Cok zor seklaj bile yapilablrmi bilmem dedi. Sonuc deneyelm dedik denedik sukr suan enfeksyn riski var 6 7 hafta daynmamz lazm en az. Bebegk sadece dikis tutuyor 😔