mmmeltemmm Liyam bi ayilma unitesinde bakiliyor birde servise ciktiginizda eger sorun yoksa tekrar bakilmiyor
mmmeltemmm Dilekyc yanii her insan farklidir bazilari konusur bazilari sadece isini yapar buna cok yorum yapamadm ama kndinizi sakin tutmaya calisin
Liyam mmmeltemmm keşke denk gelebilseydik sizinle doğumlarımızda benimde sezeryan olacak ama daha 5haftam var benim
Mucizemsinseenn mmmeltemmm bana normal doğumda alınmadığını sezeryan da alındığını söyledi komşum daha geçen hafta doğurdu
mmmeltemmm Mucizemsinseenn evet o sekildeydi ama suan alinmiyor tekrar yukaridada bahsettim kurallar surekli guncelleniyor malesef
mmmeltemmm Liyam aa aslinda cok fark yokmus norml dogum olsa belki olabilirdi ama sezaryende zor gibi belki birgun biryerde karsilasirz ☺️
Liyam mmmeltemmm inşallah kısmet 🙏🏼 Siz hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın yine tecrübelerinizden bahsedin bize 🌸
Seyma_kaya Refakatçi olmuyor ama eşim gün de 2 3 defa ziyaret amaclı geldi ihtiyaç getirdim diye 😅 ameliyat yeri temizdi ilgileri de guzeldi
mmmeltemmm Seyma_kaya B1 katinda aile planlamasi randevu da alabilirsiniz sabah erkende gidebilirsiniz
mervealtnts Türkiye genelindeki şehir hastanelerinde sezeryan doğumdan sonra gece yanında refakatçi kalabiliyor mu ve ziyaretçi alınıyor mu bilgisi olan var mı?
Seyma_kaya Sirinimm galiba yapıştırma ben sormadım aynada baktığımda sadece iki kenarda ip var sadece