Mucizemsinseenn mmmeltemmm bana normal doğumda alınmadığını sezeryan da alındığını söyledi komşum daha geçen hafta doğurdu
mmmeltemmm Liyam bir ara alinmaya baslamisti ama vakalar artinca kurallar tekrar degisti vaka durumuna gore guncellenebilir yinede
mmmeltemmm Dilekyc ilk 6 saat ayaga kalkana kadar personeller ilgileniyor ayaga kalkinca yine ilgileniyorlar ama daha cok kendiniz bakmanz gerekiyor
Liyam mmmeltemmm birsey daha sormak istiyorum doğumhaneden cıkınca hemen odaya mı alıyorlar peki sezeryan olunca
mmmeltemmm Liyam sezaryen islemi toplamda 30 40 dk kadar suruyor sonra yarim saat kadarda ayilma unitesinde takip ediliyorsunuz sikinti yoksa servise cikartiliyorsunuz ☺️
Liyam mmmeltemmm çok teşekkür ederim sizin hemşire olduğunuzu biliyorum ondan çok soru sordum kusura bakmayın ☺️
Liyam mmmeltemmm ayyy son birsey sorabilir miyim 🙈 şu karına bastırma olayı var değil mi kaç kere yapılıyor
mmmeltemmm Liyam bi ayilma unitesinde bakiliyor birde servise ciktiginizda eger sorun yoksa tekrar bakilmiyor
mmmeltemmm Dilekyc yanii her insan farklidir bazilari konusur bazilari sadece isini yapar buna cok yorum yapamadm ama kndinizi sakin tutmaya calisin