Essyy Merhaba güzel anneler 😍 çok merak ediyorum kız bebeklerinizde çıkıntı var mıydı 13 14 haftalık ultrason görüntülerinde
Gulsen4224 Essyy bende merak ediyorum birde erkenden gösterdiler mı kız bebekleriniz bende Bekleyim bakalım 😂🤭
livasmomm Essyy ben 15. Haftada kiza benziyor haftaya hel net soylerim dedi dr 16+4 de gittim kesin kız dedi 🤰 liva mız olacak 22+4 olduk şuan
EbruSevban Essyy Merhaba bizim miniğimiz 13+5te cinsiyetini gösterdi doktorumuz %90 dedi ama çevrem kız o kadar erken göstermez diye sürekli konuştu şuan 36 ya doğru gidiyoruz ve kızımız her ultrasonda gösteriyor bacak arasının fotosunu ekliyorum aşağıya videodan ss olarak aldım 🙈🐰 https://imgyukle.com/i/5O8f9s
Nidaayildiztepeee Essyy 23 hafta gibi kesinlesti cinsiyetimiz çok zor gösterdi, 33. Haftamdayim şuan yüzünü bile göremedik daha. Hiç bir şekilde göstermiyor 😃 nazlı bebek olacak,🥰🥰
Aloneanqel Gulsen4224 hayır canım. Koz bebekler erkeklere oranlara geç gösteriyor. Biz 6. aya girdik detaylıyı bekliyorum. Kız dedi ama emin olamadı doktor. Arkadaşım da detaylı da öğrendi. Erkekler 3 aylıkken belli oluyor. Bizimki de kesin kız herhalde ama emin olamadı doktor
Mesrab Gulsen4224 Ah kız bebekler kendilerini çok geç gösteriyor,35 haftalık olduk hala daha sırtı dönük😁kızlar biraz daha nazlı oluyor galiba her doktor kontrolünde tekrar soruyorum yeni bir haftadır yüzde doksan kız dediler😂
Gulsen4224 Aloneanqel benim ilk erkekti bebeğim hemen gösterdi daha gitmedim 4 ay olsun diye bakalım koz bebeklerinin geç gösterdiğini duymuştum demkki öyleymiş 🤭
Essyy Ben renkli ultrasona da girdim emin olamadı doktor çıkıntı küçük dedi 14. Haftamdaydım bu haftadan sonra daha büyür mü çatlıcam😁 doktora da gidemiyorum virusten dolayı randevu bekliyorum
Aloneanqel Astadavistabeybi benim 12 de erkek dediler ama şimdi kız diyorlar. Sende tam emin olma canım. 12 de yanılma payı yüksek oluyor. Doğru da olabilir ama 16 dan sonrası net
Gulsen4224 Mesrab gerçekten mii 😂😍Ahh nazlı cimcime seni annesini meraktan 40 doğurtacak 🤭Ben böyle durumda olsam ağlarım 😂😂niye göstermez diye inşallah belli olur tam prenses 🥰😍
Essyy kızlar benim bebegimde en son 14 haftalıkken böyle bir çıkıntı vardı doktor bisey diyemedi erkekteki çıkınti gibi fazla da degilmiş sizler de de var mıydı yoksa düz müydü organının oldugu yer
Yerda67 Essyy benimde aynen öyle çıktı vardı ultrosonda görür görmez bu erkek dedim. Doktorumuz kesin kız dedi. 😄
Essyy Aloneanqel haftaya randevum var canım herşeyden önce saglıklı hayırlı evlat olması tabi başından beri kız geciyor içimden bakalım yanıltacak mı beni 😊
Astadavistabeybi Aloneanqel şuanda 26.haftadayız cinsiyetini her gidişimizde gösteriyor bir türlü yüzünü göremedik 😁😁
Aloneanqel Essyy 3 defa yorum yaptı. 12 haftalıkken erkek dedi 16 haftalıkken kız dedi 19+6 ken kız dedi. Sanırım kız ama ben emin olmak için detaylıyı bekliyorum bakalım 🙈 hayırlısı. Hep kız kıyafetleri aldım sağlıklı olsun da 🤲🏻🤲🏻❤️
Essyy livasmomm doktor siyah beyaz da goremeyince renkliye soktu gerçi onda da emin olamadı aslında hissediyorum zararlı bebekler içinde çok sık gitmek hemen topluyor kendini hareketleri hızlanıyor onun için ayda bir yada üç hafta da bir gidiyorum anca bu kadar dayanabiliyorum 😁