plakayerli Ben ilk öğrendiğim de 5+3 günlüktü ultrasona girince kese hemen gözükmedi doktor mesanen boş birşeyler iç öyle gel dedi su - meyve suyu içtim yarım saat sonra tekrar girdim kontrole o zaman gözüktü su zaten her zaman yararlı içebilirsin.
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Mrvesahn bende pazartesi gideceğim ikinci kontrolüme geçen hafta alttan keseye baktı ve gördü pazartesi tekrar gideceğim inşallah kal atışını da duyarız 😍🥰😇 şuan 5+2 yiz
Korkma Allahın izniyle bir şey olmaz.🥰
SabriyeCan 😄😄 bakalım nolcak sonumuz
Minik-anne-12 hayırlısı artık 😁😁
SabriyeCan kucağımıza almayı nasip etsin allahım 🙏🙏
Ben haziranda boş gebelik geçirdim temmuzda sonlandı dün tekrar hamile olduğumu öğrendim beta 42 çıktı max 2 haftalık oluyor inşallah bi sorun yoktur 😕
44Kbra evet çok merak ediyorum benim daha ilk çocuğum ama içime erkek doğuyo bakalım 😊
Mrvesahn evet içip gittim göründü kese şükür. Bazen alttan bakıyorlar ya o zaman da mesanenin boş olması gerekiyor o yüzden tereddüt ettim
leskuyenime bugün sağlık ocağında kan verdim iki tüp kansızlık beta için yarın sonuçlanacak hafta ici kadın doğuma gideyim o zaman
Bende 2 hafta oldu öğreneli kalp atışını duyana kadar diken üstünde olacağım sanırım .. herkeste bu tedirginlik oluyor mu?
Aysfatee elbette oluyor ama endişenelenmemeliyiz☺️
Arkadaslar hamile oldugumu gecen cuma test yaparak ogrendim ama silik cikmisti. Pazartesi de saglik ocagina gidip test yaptirdim sonuc 263 cikmisti carsamba yaptirinca da 688 yapmisti yani 2 katindan biraz fazla yani iyi. Bugun de test sonuclarimi almaya gittim 2 tane ebe kac gundur adet gormedigimi sordu bende bugunle beraber 9 dedim. Kendi aralarinda bisiyle konustular aonra sen bi de kadin doguma git dediler zaten gidicektim de boyle diyince bi korku olustu icimde bi sorun mu var diye de bisi diyemedim. Bide buyuk ihtimal gec dollenme diye dusunuyorum cunku adetime gore 5+4 bugun degerim cok mu kotu ? Lutfen yardim edermisiniz?
Glsm98 peki kan tahlilinde dusuk mu cikti sonucun
kedidirokedi sağlık ocağına gittim ben dün pazartesi gel testleri yapalım sonra özele gidersin aynı testleri ister para verme boşa Zaten 6. Haftada kalp atar dediler. Ben bu hafta sonu gidecektim ama bi sonraki hafta giderim galiba.
kızlar akıntınlz varmı benim beyaz akıntım var acaba normalmi
Ummudogan benim son adet tarihim 4 eylül ama birlikteliğimiz 14 ünden sonra. Ben 1 ekimde kan verdin sonra idrar testi yaptım silik çıktı kan değerimde 32.63 tü. Adetim 2 ekimdi normalde dün 7 ekimde yani adetin gecikmesindrn 3 gün sonra tekrar kan verdim 593.92 çıktı değerim. Normalde son adet tarihine göre ben yarın tam 5 haftalık hamileyim ama bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum 3 haftalık bana göre. Çünkü oğlumda ilk adetim 6 aralıktı ben 5 ocakta adet olmam gwreken 3.günde yani idrar testi yapmıştım ve koyuydu