iremce_88 Nisa46 Ggga benimde silik çıkıyordu ilk bhcg 84,6ydı şimdi 6+4üz teyzesiii herşey yolunda gidicek inşallah 🥰
anneadayi33 cansuheybet tek isteğim o şu an Allah herkese yaşatsın hamilelik bebek beklemek güzel şey yine de
Aslina Bu sabah test yaptım silik çıktı ikinci çizgi.. kasık ağrılarım var onun dışında belirti yok.. bişey mi oldu acaba belirtilerim neden olmuyor diye üzülüyorum biraz ☹️
ExcitedMom Aslina bende aynı durumdayım ikinci çizgi silikti ve kasıklarımda batmalar hissediyorum başka hiç birşey yok 😕
ExcitedMom Bende dün yaptığım testte öğrendim adetime göre 4 haftalık olabilir ama inanamadım birdaha test yapmak istiyorum daha 1 ay 10 günlük evliyim duygu karmaşası yasıyorum kaşıklarımda kısa kısa batmalar hissediyorum günlerdir bilmiyorum 🥰🥰
Canerkan1 Nisa46 canım ben iki hafta evvel öğrendim şimdi 7+3 olduk 10 gündür dayanılmaz bulantılar kusma hissi bişey yiyeme valla bitirdi beni şimdiden
Aslina ExcitedMom adet gecikmesi var mı? Yarın kandan baktırmayı düşünüyorum ama sonuçtan korkuyorum ☹️
ExcitedMom Aslina evet döngüm 25 gündü suan 33üncü gün hep adet olucam diye bekledim kasık ağrılarımdan dolayı ama durum başkaymış. Bende korkuyorum ya test yanlışsa diye düşünüp duruyorum dünden beri
Minikmucizeannesi Aslina benim de adete göre 4 haftalık bu gün tam kan testide 92 cıktı bu gün baktrdim sizin kac
Aslina ExcitedMom yol bugün yaptım demek istedim yarın sabah hem test yapıcam evde hemde kanda baktırcam ☺️
Zubeydeksla Merveeee45 hiç kan parçası olur mu. Herşeyi vardı. Rabbim 40. Gününde ruhunu üflüyor. O iki çizgi anneliği hissetmeye yetiyor. Rabbim mucizesinden mahrum bırakmasın.
Minesimsek12 Tugbasentrk0204 3haftalik olmak üzere bnm de yarın doktora gidcem bez ağrım oluyo çok uyku bastiriyo ultrason da gorebilirmiyim acaba
ExcitedMom Aslina bende yarın sabah test yapıcam tekrar yine pozitif çıkarsa kan testi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥰🥰
Aslina ExcitedMom sabah normal gebelik testi yaptım ben pozitif çıktı ama çizgi yine silik. Kan verdim öğleden sonra çıkacak bakalım sonuç ☺️