anneadayi33 Mucizem50 kullanmıyorum daha bende kusma çok yok ama koku çok ve canım birşey istemiyor herşeyi yiyemez oldum ağır geliyor
SabriyeCan Merveeee45 bende aynı şeyi yaşadım canım 8 haftalık kalbi durmuştu kürtaj oldum Ocak ayında☹️ Ve şimdi rabbim tekrar nasip etti çok şükür 🙏🏻 Sanada biraz kendini dinlendirdikten sonra nasip eder Rabbim🙏🏻
Ummudogan SabriyeCan Kubraakgl bnmde kramp giriyo ama vok istahliyim. Ve 2 gun once test yaptim silik cozgi cikti insallah hamileyimdir
Kubraakgl lifeofmybaby benimkinde 4 hafta yeni öğrendim kırap giriyor karnıma devamlı hiç bişe yemek istemiyorum
Bsradnz Gisosssuuu02 kesenin boyu ne kadar benim haftada 1 mm uzamış 6+1 benimde çok tedirginim bebeği göremedi üstelik kese çok küçük dedi 🙁Ummudogan
Kubraakgl Ummudogan silik çıktıysa vardır canım inşallah tabi .. biraz daha geçsin zaman tekrar yap test net çıkar
Ozzzzz_ Adetime 2 hafta var bugün kan verdim 1.20 çıktı çoğalır mı 😔😔 çok kaşık ağrım var gögüslerimde çok ağrıyor
mltmknt Ozzzzz_ Bende adetimde önce kasık ağrısı şikayeti gitmiştim kan sonucum sizinle aynı çıktı adetim gecikip test yapınca gebe olduğumu öğrendim umarım sizinde bu şekilde olur artış olur 🤲🏻😊
Kaderozy Nisa46 canım ben suan ikinci çocuğuma hamileyim inan bende hayla aynı tedirginliği yaşıyorum her kontrole gittiğimde korkarak gidiyorum seni çok iyi anlıyorum ama korkacak bişey yok hiç rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Ebrumsu42 ZynpBlt sadece keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ben her 15 güne adet görürdüm ve çok düzensizdi ben adet tarihimi bilmiyordum boyunu ölçüp söyledi haftayı oda ortalama galiba
anneadayi33 cansuheybet tek isteğim o şu an Allah herkese yaşatsın hamilelik bebek beklemek güzel şey yine de
cansuheybet Merveeee45 benimde 10 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum 2 ay sonra hamile kaldim simdi oglum 5 aylik yaramazliklari bile basladi cansuyldz33 yok