gulapikk Mom0101 4 haftalıkken mi o seviyerle çıktı beta? Bende tam 4+3 üm bugün yaptırdım 2226 çıktı normal mi fazla mı çıkmış anlamadım şuan 🤭
Esraktrc gulapikk Bende 4+5 im sanıyordum kan sonucumdan dolayı. Bugün ultrasonda 5+3 olduğumu öğrendim 🐥
annelinkoo herkese mrb. Ben de 4 kez kimyasal gebelik yaşadım şu an yeniden gebe olduğumu öğrendim folidoce we coraspin kullanıyorum bugün döngü günü normalde fakat olmadım war mı benim gibi yaşayanlar ? Rabbim isteyen, hak eden herkese nasib etsin
Fbl Kardelenyigit aslen ceyhanliyim ailem orada ama artik gurbette evliyim maalesef istanbuldayim..siz neresinden?
Ayse_cicek gcetin evet küçük olduğu için vajinal ile baktı, benim doktorum hiç bir zararı olmadığını söylemişti zaten çok kısa tutuyorlar.
Angels-35 Mrvesahn merak etmeyin benimde bulantım yoktu 8. Haftaya kadar ondan sonra bir başladıki sorma şu anın tadını çıkar 12 haftalık olduk hala devam ediyor 🤦♀️ Yemek yemeye korkuyorum 😔
Mrvesahn Angels-35 Size hak veriyorum bu sabah benimde biraz midem bulandı gerçekten çok zorlandım sabah uyanınca bulanıyor bu aralar benim Allah yardımcınız olsun 😇
Angels-35 gcetin 12 haftalık oldum o gaz sancısı hala geçmedi kasık agrısı karın agrısı😔 doktor normal diyor rahim büyüdüğü için agrı oluyormuş
esma46 Nisa46 bizde yeni öğrendik sayılır çok aşırı heycanlı🤗 şimdiden stresli günler geldi nasıl doğru bir şekilde yetiştiririz acaba diye 🙈🙊
MYKRGZ Çok şükür bugün kalp atışlarını duydum. Çok başka bişey bu. Rabbim isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
Sabrina Bsra_blc ben dün baktırdım 1-2 haftalık bende 195 cıktı 3-4 hafta 500-10000 4-5 hafta 1000-50000 yazıyor sonucumda
Gozdeongun Madinanin-Annesi 😂😂😂herkes çiçekler böcekler kalpler atıp yazılar yazmış gerçekten durum senin yazdıgın gibi ama bende 7 haftalık hamileyim mide bulantısı ve kusmaktan başka hiç birşey yapamıyorum resmen hayatım şuan hiç kalpli böcekli anlatılacak gibi değil tamemen senin dediğin gibi kusmaktan geberdim resmen😂
Esraktrc Gozdeongun Ben 3 gün mide bulantısı çektim. Şu an sadece acıktığım zaman tansiyonum düşüykr ve midem bulanıyor. Karın ağrısı dışında benim rahat geçiyor çok şükür 🌼
Suay35 melodia Bende hiç sıkıntı yasamadim suan 8 haftalik olduk sanirim 12 hafdada kasikta gorucek benimkinide pazartesi ogrenicem bilgi verdigin icin cok tesekkur ederim icim rahat etti .