Esengul94 gcetin bende öyleyiö internetten baktım ben yağlı şeyler yememeye dikakt ediyorum ve yavaş yavaş yemek lazım hazmetmek için bunlara dikkat edersen hafifler biraz daha
leskuyenime Burcuclk doktora pazartesi gittim beta 550 olmuştu ama kese gorunmuyordu, her şey yilunda dedi 2 hafta sonraya randevu verdi
Elifmstf Burcuclk yükselmiş canım çok şükür 24,45ti 71,11 olmuş Dr um gözümüz aydın yukselmesi iyi gebesin dedi 🥰
esrahalil43 Esengul94 benimde 6 haftalik kese disinda hafif ka ama var banada fitil verdi istirat et bol bol
3cocukluanne4 Nisa46 merhabalar 16 haftalık hamileyim bende ama hala şoktayım çünkü 4. Bebeğim olucak Allah nasip ederse Rabbim verdiyse bı hikmeti vardır elbet duruma alışmaya çalışıyorum 🙈🙈
OzgeSezginn Madinanin-Annesi sen mi ben mi perisan oldum mahfoldum ölü gibi geziyorum evin içinde bulantı kusma halsizlik yasamaktan sogudum ..
Ayse_cicek gcetin evet küçük olduğu için vajinal ile baktı, benim doktorum hiç bir zararı olmadığını söylemişti zaten çok kısa tutuyorlar.
Esraktrc Burcuclk valla benim de ilk hamileliğim. Hiç çevremde hamile kimse de yok hiçbir şey bilmiyorum 😂😂