BirMucize2015 Miray61 canim benim 25 eylül yumurtlama 26sida catlama oldu adet tarihim 11 ekim daha cok var ilk kez yumurtlama takibi yaptim bu ay bakalim ne olucak hayirlisi olsun hepimiz hakkinda insallah
Firem Bende yumurtlama takibi yaptım 4-6 ekim arası regl tarihim, aslında erken gebelik testi yapabilirim ama negatif görücem diye regl tarihinin geçmesini bekliyorum, beklemek cok zor, 9 ay nasıl beklenir bilmem 🙃
Firem Happybsrn ben bir kaç tane app indirdim bazısı 4 ekim bazısı 6 ekim demiş reglime ondan emin olamadım evet dediğin gibi erken testler adetten 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ama stres yaptım hiç belirtim yok sadece tuhaf bir şekilde göğüs uçlarım üşüdüğünde belirginleşir ya devamlı o hassasiyette belki de regl belirtisi 🙇🏻♀️ Allah ım sağlıklı versin de ne zaman verirse önemli değil ama herkes gibi bende cok istiyorum ve suan o tek çizgiyi görücem diye korkuyorum mesela şimdi yapsam tek çıksa 6 sına kadar regl olmasam değişir mi ? Yoksa şuan zaten coktan varsa veya yoksa bişey belli midir? Ne cok soru sordum sana kusura bakma 😅 sen test yapmayı düşünmüyo musun ?
Happybsrn Firem tabi ki değişir adet günü negatif gören ertesi gün pozitif olan bile oluyo .. mesela ben yumurtlma gördüğüm günden itibaren sayıyorum 14. Gün adet olurum sen İlk kez mi ovulasyn yapıyorsun 😀
Firem Happybsrn ben yeniyim sanıyorum 😅 gecen ay yaptım ilk defa yumurtlamayı gördüğüm halde olmadı olmamasının normal olduğunu da biliyorum yıllarca bekleyenler var sebepsiz yere 🙏🏼 Bu ay da gördüm çatlama ile ama kendimi biraz daha olgun heyecansız hissettim taa ki regl yaklaşana kadar 😅🤦🏻♀️
Firem Happybsrn önceki aylara baktım da sanırım benim de 14. Gün hep regl yani 4 ekim regl gibi görünüyor 🤷🏻♀️
Happybsrn Firem geçen ay yumurtlma üstüne kaçıncı gün regl oldun bu ayda öyle hesapla adetin o zmn gelir hayırlısı olsun bnm 17 .ay 🤣🤣🤣
Firem Happybsrn Allah en hayırlı zaman da sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşaallah, 17 ay az bir süre değil inşaallah birlikte güzel haber alırız 😊