Kızlar 1.100 gram Dedi normal dedi ama az gibi geldi bana sizin Bebislerin kiloları nasıl 😊
27 Hafta Bebek kilosu
Havva_karakayaa7 normal canım kilosu
Havva_karakayaa7 gayet normal
Havva_karakayaa7 Gücenmeyin ama ,biz az desek doktora değilde bize mi inanacaksınız cidden?
Havva_karakayaa7 benimki o zaman 1.050 gramdı. Gayet iyi bence 🙂
Havva_karakayaa7 28+6 yız bizde bugun kontrolümüz vardı 1.350 grm dedi
Mihre Doktora inanmamakla Alakası yok Canim burası Hamileler Platformu sonuçta Benim bana göre az gibi Geldi . Benimle Aynı durumu yaşayanlar Var mi diye paylaşmak istedim 😊
Cgdmsrkn Maşallah Canım ❤🧿
glsahbaydemir Çok saol kuzum içimi rahatlattin şimdi kaç haftaliksin
Elfmstfa13 Tessekur Ederim yorumlariniz için 🙏
Havva_karakayaa7 Az olsa,haftası ile uyumlu olmasa muhakkak söylerdi içiniz rahat olsun.Sağlıkla kucaklayın inşallah🌸
Havva_karakayaa7 29+5 🤗 ayın 12 sinde gideceğim bakalım ne kadar olmuş 🙂
Benim 990 27. Haftada:( neler yiyip içiyorsunuz özellikle yediğiniz bisey var mi çok üzülüyorum hergun süt yoğurt muz peynir meyve sebze mutlaka yiyorum balık yiyemiyordum bu hafta sırf kilo aldım haftasını yakalasın diye iki kere yedim
27+3 teyim. 1200 gram dedi doktor normal olduğunu söyledi. Safra kesesinde çamurlaşma var dedi. Hep sağ kaburga altında ve sağ sırtımda bir ağrı yaşıyorum diye gittim. Böyle bir durum yaşayan oldu mu teşekkür ediyorum şimdiden 🙏
9ay10gun bence seninkide normal kuzum baksana yazar arkadaslarimiza fazlada bi fark yok 😊
Havva_karakayaa7 benim bebişlerimin birisi 1200 gramdı diğeri 1030 gramdı27.haftamda🌸
ikizannesi2985 Maşallah diyelim o zaman 🧿❤