Eceizmir Kubraktan uzak olmayacaksa araba falan varsa eğer Egepol hastanesi Cem yada Bülent beyi öneririm. Hastane ayrıca bu pandemi sürecinde hamile ve çocuk hastalar dışında kimseyi almadı kadın Doğumun bulunduğu binaya.
izmirlih35 Kubraktan yeni tanıştım kendisi ile ama ilk dakikadan enerjisine hayran kaldım bayraklıda tınaztepe galen hastanesi Ceren Gölbaşı tavsiye ederm 👍
Pln01 Kubraktan Bayraklı tınaztepe Galen hastanesi Feyza hanım çok tatlı ve anlayışlı bir doktor bende İzmir’e yeni geldim tayin dolayısıyla aşırı memnun kaldım doktorumdan 🤲🏻
Eceizmir Kubraktan 3900 tl demişlerdi ama Eylül ayında muayene ücretine zam yapmışlar muhtemelen ona da yapılmıştır. 4500 olabilir maksimum. Süsleme fotoğrafçı ve sezaryen de 2 gece yatış vb seylerde var içinde.
Kocak35 Özel hayat hastanesi Dr Fatih Tuncel’e gidiyorum en başından beri cok memnunum ılımlı güler yüzlü her soruya cevap veren olumlu bakan bir doktor. 70 tl muane ücreti 2800 dogum ücreti hastane eski ama doktor cok iyi.
35ebrar35 Mehtapakgl nurdan yildiz cok iyi bir doktor canim sada hastanesinden taniyorum kizimin doktoruydu hatta kizim da suyum cok azdi once rabbimin izniyle sonra onun sayesinde hayatta desem yeridir sonra kendine ozel muayne acti gidemedim uzak die ama tavsiye ederim
Mehtapakgl 35ebrar35 ben ona gidiyorum zaten özel yerine . Çok sakin bir doktor gerçekten. Gereksiz korkutmuyor. Çok güveniyorum ona gerçekten. Bende ilk sadadan tanıyorum
ecesmr Ben medicalpark a gidiyorum. Dr. Volkan Emirdar a muayene oluyorum. Çok memnunum tavsiye ederim.
Cansuyrm35 Merhaba, henüz 5 haftalık hamileyim. Ben de doktor arayışındayım şu anda. Aklımda Kahraman Kolday, Vedat Uluğ, Hasan Ulaş Başyurt ve Burak Ağca var. Bu doktorlarla ilgili tecrübesi olan var mı? Diğer doktor önerilerinize de açığım