Yasemin0728 Kimyon inşallah canım 😊 ben zaten 15 Ekim’de doktora gidicem değerlerim kontrol edilecek tekrar
DidEmre Adet oldum malesef üzüldüm ya.. aydr korunmuyorum niye acaba yumurtlama gününü mü şaşırıyorum. Ya da kafamda olduğu için mi sürekli. (Daha önce 2 düşüğüm de var. )
DidEmre Umudum1903 idrar testinde hamile mıydın canm . Allahm duysun bizi de anne olalım sağlıklı şekilde 😌😑
Deletedmom5 DidEmre sürekli deneyip olmuyorsa sorun varmı diye istiyorlar bende çektirdim sol tüpümde sıvı birikmesi vardı alındı malesef.. mutlaka gerekli içerde sorun varsa döllenmeyi engelliyor
DidEmre Deletedmom5 bn 2 defa hamile kaldım malesef düşükle sonuçlandı. Şimdiye kadar gerek duyulmadı fakat 2 aydr korunmuyorum ona rağmen gebelik olmadı acaba stresten mi bilemedim
Fbl DidEmre kafayi taktigimiz icin olabikir benimde olmadi bu ay hastalandim.. cok dusunmeden akisina biraksak aslinda.. yumurtlama takibi yaptiniz mi? Ben bu ay aldim test o sekilde bakicam bir de..
DidEmre Fbl aynen canm kafaya takınca etkileniyoruz olmuyor. Şu an adetimin 4.günü. Hiç ovulasyon testi kullanmadım .oncekı hamılelıklerımde akışına bırakmıştım.. Ben doğan kürü deneyıp günaşırı ilişki deneycm bu ay bakalm Nasıl olack