Kimyon Umudum1903 aynen bende korkuyorum çünkü kimyasal geçirdim bir kere hep pozitif gördüm sonu hüsran
Kimyon Glnzdnz58 kan vermiştiniz dimi beta kaç çıktı? Ben idrarda test yaptım hiç bişey yok 13 ekimde adet olcam…
Yasemin0728 Kimyon hayır canım 13 Ekim ama benim hep düzensiz olur o yüzden bilmiyom ne zaman gelir artik
Kimyon Glnzdnz58 sağlıkla gelsin inş. Bebişin ☺️ idrarda ki test de silik miçıktı 2. Çizgi tam mı çıktı?
Kimyon Glnzdnz58 ay darısı benim başıma ve isteyen herkesin başına 🙏 kendimde gariplikler hissediyorum ama Gebeliğe yormak istemiyorum sende var mı değişiklik
Umudum1903 Selam sabah yaptım idrarda. Silik 2 çizgi çıktı var diye kan testi verdim akşam 1.20 çıktı şok oldm çadetim de geçti neden böle oldu anlamadım
Umudum1903 Kimyasal olsada kanda çıkmazmıydı idrarda görünce kanda kesin var die gittim dr. Hayal kırıklığı resmen çok üzüldüm bide adetim bnm çok düzenli normalde geçikmez tam tersi hep öne gelir iğneden dolayı gecikti ozamn
Kimyon Umudum1903 bende önce silik çıkmıştı o gün beta baktırdım 38 çıktı değerim sonra evde test yapmaya devam ettim hep silik çıkıyordu ama kanda beta düşük çıktı Ne iğnesi oldunuz?
Umudum1903 Kimyon çatlatma iğnesi yaptırdık bu ay hayırlısı olsn yapacak bişi yok adeti bekliycem mecbur
Kimyon Yasemin0728 aynı durumdayız bende sabah test yaptım negatif ve 13 Ekim sağlıkla güzel hbrlet alalım inş.
Yasemin0728 Kimyon inşallah canım 😊 ben zaten 15 Ekim’de doktora gidicem değerlerim kontrol edilecek tekrar