minik0507 Ask171210 pendikte dr. Halil mesuta gittim kendi ozel klinigi 390₺ ye yaptirdim cokta memnun kaldim cok ilgililerdi ve tertemizdi
Aaad14 Ask171210 Bağdat caddesi Zeki Şahinoğlu ya da Mehmet uludoğan hocaları öneririm size. İkisi perinatolog ve eski Zeynep Kamil doktorları. Ücret 480 tl ikisinin de üstüne doktor tanımam kime dediysem çok dua etti
Merve000 Ümraniye’de rad İstanbul diye bi yer var ilk bebeğimde de oraya gitmiştim yine oraya randevu aldım fiyatı 350 lira fiyat açısından çoğu yere göre uygun
Busraveminisi1 Unlukacar kesinlikle milimi milimine baktı inceledi sonrasında kendi doktor muayenelerimde bile keşke hep detaylı olsa diye gittim😅
Unlukacar Busraveminisi1 hahah bende öyle valla canım hastaneden de doktordan da çok şanslıyız diye düşünüyorum 🤗
Pink14 Ask171210 ben ümraniyede kliniğe gidiyorum gebe takibi için kliniğe detaylı ulturoson için çapa dan peritondlg geliyor 400 tl orda yaptirdim ben
Busraveminisi1 Unlukacar çok şükür 🥰🙏🏻Gerçekten özellikle burda okuduğum doktor vakalarından sonra şanslıymışız diyorum bende
ikizminikler Sedasimsekk 20. Haftada gittim cd yok ama neye baktıysa siyah beyaz fotosu var eli ayağı parmağı herşeyi video çekmeye izin veriyor zaten cd bence gereksiz bide renkli yüz fotosunu veriyor
Bsrbsn ikizminikler emin misiniz ben özellikle sordum perinatolog değilmiş 😅😅😅 kafam karıştı yoksa bende oraya gitmek isterim
ikizminikler Bsrbsn ben öyle biliyorum 🤷🏻♀️ Çok ilgiliydi zeynep kamilde çalışıyormuş normalde kartında öyle yazıyordu ama ben attım kartı felan