Ask171210 Kızlar iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gitmem gerek nerelere gittiğinizi ve fiyatlarını yazar mısınız acaba ?
Unlukacar Ask171210 ben Pendik medicalpark perinatoloji bölümüne gittim canım çok memnun kaldım 650 TL
Bsrbsn Ask171210 ben haftaya Çamlıca medipole gidicem perinatolog 755tl çok iyi diyorlar bakıcam artık bu arada Pendik medipol 650tlydi
Bsrbsn Ask171210 ayrıca Ümraniye Zeynep koçer klinikte yapılıyormuş 280 TL ona da iyi demişlerdi burda fakat yapan kişi perinatolog olmadığı için oraya gitmedim
Busraveminisi1 Unlukacar bende oraya gittim gerçekten işinin ehli bir doktor tavsiye ederim @Ask171210
Ask171210 Bsrbsn medipole gidiyorum kontrol için zaten ama pahalı geldi biraz o yüzden araştırmak istedim
ikizminikler Ask171210 aynen canım adam gayet bilgiliydi 🙏 önce dana şu ölçüde olması gerek diyo sonra ordan ölçüyo sende bakıyorsun o ölçüde insan bi mutlu oluyo 😂 herşeyine tek tek bakıyor
ikizminikler sissam1 ne mutlu 🙏 bende burdan birinin tavsiyesiyle gitmiştim böyle böyle çoğalıcaz 😂 doktor zam yapmaya kalkmaz inşallah 😂😂😂
Bsrbsn ikizminikler emin misiniz ben özellikle sordum perinatolog değilmiş 😅😅😅 kafam karıştı yoksa bende oraya gitmek isterim