Handelb Kızlar istanbulda olanaklar için sirinevlerde bebe çeyiz diye bi mağaza açıldı açılışa özel baya güzel indirimler var herşey de var tavsiye ederim
kubra_karatekin BİM’e çok güzel Bebek Kıyafetleri ve emzik biberonlar geliyor Fiyatları çok uygun bakmanızı tavsiye ediyorum😇😇☺️☺️
Japonica İstanbul forum avm de chicco da garaj satisi var. Bebek bakım ürünleri, bebek arabaları, montlar falan çok indirimli. Avrupa yakasinda sadece forum istanbulda varmış
nurmavisi Babymall’de de her 100₺ için 20₺ hediye çeki var. Alışverişi toplu yapacaklar için avantajlı oluyor çünkü kasada söylerseniz ürünler 100 tutacak şekilde ayrı ayrı faturalandırıp hediye çeklerinizi o anda kullanmanıza olanak sağlıyorlar :)
Gd1992 Kızlar bime lohusa pişama takımı glmiş 65 tl olması lazm bnde gttm bırz once aldm gayette guzeldi bnce kacırmayın derim aynı desen modeller ınanın baktım col daha pahalıydı 250 280 oda markası bile yoktu yani bilgınz olsn
emrahedaeslemfamily Kızlar hepsi buradada 24 paket 56lı unibaby sensitive ıslak mendil 102 tlye düşmüş . Ben 3 paketi 30 tlye almıstım . İlk bence çok uygun tavaiye ederim
ikizannesi2985 HappyMom civilin mağazalaeında mamajoo tekli elektrikli süt sağma makinası 319 tl yerine 199 tl📣
Deletedmom54 A101 bebek battaniyesi bana göre çok kalitesiz 17 tl bile kıyamadım ona , üstüne biraz daha ekleyip daha iyi bir şey alınabilir
Aysegulbagca22 7 Ekim şok a 9 Ekim bim e 15 Ekim de A101 bebek ürünleri geliyor bilginizeeee kızlaaarr🥰😊
Busraaa4161 Kızlar babyturco yeni ıslak mendil çıkarmış toplu alımda tanesi 3tl 30krş denk geliyo. Baya uygun bir tanesini açıp kalınlığınada baktım gayet iyi :)
Busrauzer Konyada elif bebe mağazasında çok indirim var. Instagram satışlarıda varmış buz hafta sonu alışveriş yaptık diğer yerlerin yarı fiyatını ödedik. elifbeebee diye geçiyor