HappyMom 🛒🛍 📌 Canımız annelerimiz, sağlıklı takip açısından lütfen sadece indirim ve kampanya haberleri paylaşalım. Birbirinize olan sorularınızı özel mesaj ile sorabilirsiniz.🥰 İndirim ve kampanya haberi haricinde yapılan karşılıklı yorumlaşmalar silinmektedir.
hhk HappyMom panço nun kendi sitesinde %40+ %30 indirim var cok uyguna geliyo cıtcıtlı badıler tavsiye ederim
ikizannesi2985 HappyMom civilin mağazalaeında mamajoo tekli elektrikli süt sağma makinası 319 tl yerine 199 tl📣
Simge16 Oioi marka ek gıda için tabak bardak kaşık ürünleri e bebek baby mall civil gibi sayfalarda %50 indirime girdi kızlar
Aysnpmk A101 bebek battaniyeleri yumuşacık kızlar hem de 17.90 TL ben iki tane aldım tavsiye ederim 😊
MinelinAnnesi E Bebek’te emzirme ürünlerinde indirim var. Gümüş göğüs kapak almak isteyen anneler 100 TL bilginiz olsun🙋🏻♀️
Girlpowerbabe Viaport Asia’da Chicco mağazasında indirim var ben cam biberon, emzik, tarak seti, tırnak makası, ateş ölçer aldım baya uyguna geldi yakınlardaysanız bakın derim👍🏼
Melek0720 9 Ekim Cuma günü Bime cocuk giyiminden tut emzigi beşiği vs aklınıza gelen hersey bimde kaçırmayın derim 🎈
Esilay Kızlar 7 ekim şok market bebek ürünleri geliyor isterseniz bimden önce oraya da bakın derim müslin örtüler 9.99₺ Baskılı 80×80 ölçüde daha birsürü şey var bebek üzerine ikea tarz beşik bile var bakın derim
TansuA Baby mall mağazasında pierre cardin karma model bebek arabasının 2200 tlye aldık kesinlikle tavsiye ettiğim bir bebek arabası çok kullanışlı ve hafif,pusetli, tek dokunuşla toplanan kabin boy model.
Kahramankentli Bugün A101 sen bebek battaniyesi aldım aktüel ürünlerdi çok güzeldi pamuklu tavsiye ederim 👍👌
btlmnc Penti’de doğum sonrası için yüksek bel külotlarda indirim var. 34,95 TL den 14,95 TL ye düşmüş
Esilay Kızlar dün gelen a101 deki bebek battaniyelerini tavsiye ederim yumuşacık ölçüleri de gayet ideal kışın baya yeterli olur boşuna 50/100 vermeyin 17,95 mis gibi
MeLy90 Boynerde MamaRamma marka 3 tulumu 30₺ aldım. İnanılmaz kaliteli ve normalde 40 lira gibi bir fiyatı var. İhtiyacı olan bence kaçırmasın.
Deletedmom54 2 adet REGENESIS MAX , mustela yeni doğan şampuanı hediyeli 135 TL . Sadece seçili eczanelerdeymis instagramda gordum ama hangisi seçili bilemiyorum