Carolina bburcu ben sizin tavsiyenizle kalan kontrollerimi Halil beye yaptırdım doğumu da ona yaptırdım o kadar memnun kaldım ki çok teşekkür ederim size 🙏
Funda007 MiranEfeninannesi murat beye gidiyorum bence en iyisi o ultrasonu biraz kısa tutuyor ama herseye cvp veriyor
bburcu Folikasit18 normal 2000 zorunlu 2250 isteğe bağlı 3000₺ idi en son ama Eylül’de biraz zam gelmiş sanırım. Doğumum yaklaşıyor bilgi alınca haber veririm ☺️
Carolina bburcu maalesef normal ve sezeryan aynı fiyat olmuş son anda gol attılar bize normal doğuma 2750 TL ödedik
Fatos2304 bburcu yaaa bende aslen Ispartalıyım ama eşimin işinden dolayı Sinop’ta oturuyoruz Antalya’ya çok sık gelir giderdim evlenmeden önce
Folikasit18 KezibanUan ben de şu anda mustafa sağlam a gidiyorum 😍 Orada ne kadar doğum sordunuz mu? Benim daha yolum uzun o yüzden araştırıyorum
ZehraS KezibanUan memnunsunuzdur umarım ılk hamılelıyımde oydu doktorum ıkıncıye hamıleyım yıne ona fıtmeyı dusunuyorum
KezibanUan Folikasit18 normal 3.300 sezeryan 3.700 Dü ama eylülde zam geldi İnanın ondan sonra sormadım bu kontrolde soracağım 😄 iki hafta sonra
Folikasit18 KezibanUan KezibanUan ben epidural de istiyorum normal doğumda o da ek ücret bir 4000 mi gözden çıkarmak gerekecek sanırım 🙈
Folikasit18 KezibanUan inşallah nisana kadar Eylül zammıyla kalır. Yılda bir yapılmıyor mu bu zamlar ben anlamadım ki 😂
KezibanUan Folikasit18 aynen benimde sezeryan olacak 2. Gebeliğim 4 bini çıkardım gözden ☺️ kaç haftalık hamilesiniz