Sureyya_ canım benim tam 2 haftadir 2 cm açılmam vardi pazartesi gittim yine 2 3 cm arasinda dedi o gunu muayneden sonra sanci duzensiz olmaya basladi nstye girdim 2 kez ve duzensiz dedi eve git dedi neyse geldim duş yaptim gecti sancilar yalanci sanciydi demek ki sonra o gece iliski oldu dogumu tetiklesin diye korunmasiz iliskiydi ve 10 dk uzandim kalktim ve sanci vurmaya basladi belden karından kasıktan derken duşa girdim 1 saat gecmedi evde dolaştim gecmedi uzandim gecmedi ne yaptiysam gecmedim gece 2den sabah 9 10a kadar hicbir sekilde gecmedi ne yatiriyor ne oturtuyor o derece ve bende gitmedim doktorum su gelmesini bekledim ne gelen oldu nede giden sabahtan sonra yine duzensiz agrilar oldu tabi o gece sanci vurdukca ben egildim kalktim da acilma ilerlesin diye bebek hareket falanda ettti gitmedim doktora suan iyim duzensiz kasilmalar var bekliyorum yine, yani demem o ki sanirim iliski tetikledi birakti bugun eger hic gecmezse duzenli olursa sancin git yinede muayne ol ne olur ne olmaz, ben sancim duzensiz oldu diye gitmedim su falan da gelmedi