Cananoguz Sureyya_ tabii ki başlayabilir. Nişan herkeste gelen bir şey değil. Su da öyle. Çoğu insanın doğumda patlatıyorlar suyunu. Eğer ağrılarınız yani sancınız çok sıksa ve dinlenince geçmiyorsa doktorunuza haber verin muhakkak
Berfuz 38+2 deyim :) henüz gelmeye niyeti de yok hiç belirti yok. Tam gününü bekliyor herhalde miniğim :)
Cananoguz Alpelin darısı başımıza 🧡 benim ilk, bilinmezlik ne kadar ürkütse de bir yandan heyecan ayakta tutuyor
Pnr-omr Cananoguz bende bir an önce baksın da bana normal desin diye bekliyorum her hafta gittiğim de acaba bakacak mı diye heyecanlanıyorum 😄😄😄😄
Berrinyr Cananoguz benim de adete göre 24 günüm kaldı gösteriyor ama ekim 16 yada ekim 19 da alırız dedi.heyecan dorukta 😍 rabbim hepimizin sağlıkla elimize almayı nasip etsin inşallah🍀
Esra8989 Cananoguz benimde 24 gün uygulamaya göre ama benimki sezeryan 15ine alıcak dr erken gelemzse
Nuryalcndag Cananoguz son 3 💃yüzdük kuyruğuna geldik artık bekliyorum gün bitsin diğer güne geçelim o kadar ay geçiyor son günler geçmiyor asla birde 2.gebeligim yani ama her doğum her bebek yeni bir heyecan 🥰🤗
slnko 36+0 , heyecandan ölüyorum 9 ay saydım Ekim’e kavuşabilmek için:) çok şükür . Bebeğimi de sağlıkla alırsam kucagma daha ne isterim . 15-20 Ekim arası dedi doktor Doğum İçin , haftaya tam gün verir.
Hatun123 Cananoguz 38 haftaliğim göbeğim baya aşagiya düştü heyecanla gelmesini bekliyorum artık allah herkese evladını saglıklı almayi nasip etsin
Elifozmen33 Cananoguz bende bugun 36 +4 deyim :) benim hala yuksrida duruyor bel agrisi yorgunluk fkn oluyor haliyle sezaryan olma ihtimalim var bakalimmm :)
Cananoguz Elifozmen33 hayırlısı olsun inşallah 🧡 benim göbek düşmeye başladıktan sonra belde de şiddetli ağrılar başladı. Şu göbeği sehpa gibi kullanma leveline gelemeden göbek aşağı indi 😃