MelikeAkqull Heyecanlı bekleyiş başladı tabi ilk öğrendiğimden beri heyecan doruklardaydı. Hadi geri sayımı başlatalım kızlar kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyor bekleyiş?😊 tahmini Doğum tarihleriniz nedir? 🌸🌸
CansuAbinik MelikeAkqull 38+2’deyizz 😍 12 Ekim demişti doktorum ama bu sıralar yalancı sancılar ile boğuşuyoruz 🙈🙈
Fatovebebegi MelikeAkqull 37-4 gunluguz son gun 18 ama daha belli degil dogum seklim her an gelirse sezeryan daha donmedi cok hareketli teyzeleri oglum insallah doner
Bebikinannesi Annem42 Bende ayni haftadayim 😑sizdede ic bacaklarda kramp ve sizi seklinde sanci oluyor mu 🤷🏼♀️
MelikeAkqull CansuAbinik sağlıkla gelsin 🙏 bende de başladı yalancı sancılar hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah 🌸🧿
TgceSrbst CansuAbinik Bende 38.haftanin icindeyim yalanci sanciniz nasil oluyor sizin benim karin agrisi gibi beni sikan birsey oluyor cok kotu oluyorum sizin nasil oluyor
MelikeAkqull Fatovebebegi inşallah döner 🙏 ama en önemlisi sizin için ve bebek için hayırlısı tabi ki 🌸 sezaryen de olsa normal de olsa sağlıkla kavuşmamız en önemlisi 🌺🎊
mine-s Fatovebebegi benimki de dönmedi de yine normal doğuma hazırlık gibi yürüyüş, merdiven pilates yapıyor musunuz?
Fatovebebegi MelikeAkqull aynen tabiki hic korkmuyirum ama beklemek zor ne olucagi belli degil ya o zor yoksa her iki dogumunda zorlugu kolayligi var o yuzden korkmuyorum sadece belirsizlik can sikiyor 😁
Rumit Gizemito benim de 6 ekim de 40 haftam doluyor. Doktor Pazartesi ye kadar gelmezse gel dedi kontrole çok bekleme taraftarı değil doktorum ama ben beklemek istiyorum her şey yolundaysa normal doğum olsun istiyorum
Anne2_ MelikeAkqull 40+2🤷♀️😭gözüm yolda afedersin totom suda bekliyorum şimdi 🤣sıcak suya otur dediler ahan 2 gündür onuda yapıyorum bakem halim ne hal olcak 😅
saramomy MelikeAkqull 37+6 48 dakika sonra 38😂 Normal Doğum pozisyonu almış kızım kanalada biraz yerleşmiş tam değil açılmamda çıktı bugün kontrolde sancımı bekliyorum oda gelirse inşallah tamamız😅
MelikeAkqull saramomy oooo süper her şey yolunda çok şükür 🌸 sağlıkla kucağına al canımm darısı benim ve bekleyen herkesin başına 🥰🌸
Gulfemesatgokcen 37+4 son 17 gün hep normal dedi doktorlar bir sorun olmaz ise allahın iziniyle 😊🙏 ekim 17-19 doğum olur inşallah 😊
aynurs Tatlisannedilekk bende 39+4 ama neden gelmiyorlar, birde Tatlisannedilekk bende 39+4 ama gelmiyorr, birde kiz erken dogar derlerr