Fatovebebegi cnm bn tek dogumda ikisinide yasadim snr hastaneden kactim ozel hastanede sezeryan oldum bnm durumum biraz farkliydi bnm pihtilasmam olmuyordu kanamam cok olursa die riske atmamak icin bni devlete yonlendirdiler e.a.h ne hem orda hem ozelde takipliydim ama eah de dogum yapmam gerektigini soylediler yogun bakim acisindan bu kanama riskine karsi cati muayeneside yapilmamisti hic megersem catim cok darmis saat gece 12 den sbh 8 bucuga kdr bana aurekli suni sanci verdiler devlwtte ki 1 cm acilmam bile yoktu hastaneye gittigimde sancimda yoktu sbha kdr hem sanci serumu hem gelen giden elini daldirdi ancak ole 1 cm aciklik oldu ama bn artik mutasyona ugramistim yuzum gozum davul gibi sismis dogrulamiyorum okdr kotuydum ki gelen giden bagirio azarliyo bi dovmedikleri kaldi haata bakicilarda dahil neyseki annemle esim assaida kavga cikarip yukari yanima ciktilar ve resmen ayaklarina kapandim beni burdan goturun diye bni hemen alip ozel hastabeye goturduler hemen tahlillerim yapildi hersey hazirlandi olasi duruma karsi ve beni direk sezeryana aldilar dr dedi ki yarim saat daha geciksen ne seni ne bebegi kurtaramazdim bnm suyum tamamen bitmis sakir sakir kanamam vardi bebek hazneye skismis kafasi 3 bogum cikti ve morarmisti yani verilmis sadakamiz varmis suan hayattayiz bn o gunden snr o hastanenin onunden gecmedim simdiki dogumumda ayni hastane ve dr da olcak cnk o dr uma cok guveniorum sezeryan zormu nasil olcak dersen egerde ben cektigim eziyetten mi bilmiorum ama sezeryanda hic aci hissetmedim kendime gelir gelmez bebegimede kendim baktim herseyinide kendim yaptim eve geldim 1 hafta yattim oda zorla lohusasin yat die die yatirdilar 1 haftalik sezeryanliyken sokaklara ciktim oglumuda alip sbh aksam gezdik allaha sukur ins ikinciside ole olur ve yine skinti yasamam Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin saglikla ins baya uzun oldu hakkinizi helal edin amacim korkutmakta deil ama devlet hastanesi mi tobeler olsun Rabbim dusurmesin ins ellerine