Mrwodabasi berna_demir sik sık takip edip bosluk olunca mesaj ile haber ver butonunu aktif hale getirin. Suan gebe poliklinigi dolu o halde.
Nurrrrrrrrrr Arkadaşlar ben randevu aldım aldım ama jinekoloji polikliniği yazıyor gebe yazmıyor acaba oluyor mu ?
deryaayucee Nurrrrrrrrrr Evet kesinlikle. Ayrıca hastanede de çok karşılaştım. Jinekolojiye randevu alıp muayene olamayan ya da gebeye gelip de muayene olmak isteyip geri gönderilen.
Nurrrrrrrrrr Arkadaşlar randevular açılmış şuan itibariyle ben girip gebe polikliniğine aldım bir bakın isterseniz
Gzdehnm Sinembasara13 ben tokatta yaşıyorum burada sevilen bir doktor vardı Kübra ırmak hanım. Tayini çam ve sakuraya çıktı. Hangi birimde çalışıyor bilmiyorum. Buradaki tanıdığım gebeler ondan memnundu. Bi tanışın isterseniz. Karar sizin.
deryaayucee Gzdehnm Son 2 seferdir muayeneye o denk geliyor. Yani iyi bir doktor, normal. Sorulan sorulara cevap veriyor ama çok kendisi ekstra bir şey demiyor.
Fatma3447 Sinembasara13 bende gidiyorum oranın doktaralrı hep değişiyor her zaman aynı doktara alamıyorsun
Gzdehnm deryaayucee doğrudur ben tanımıyorum kendisini ama Doğum yapan tanıdıklarım Doğum esnasında kendilerini çok rahatlattığını söylemişlerdi. İnstagramda takip edin isterseniz bazen soru cevap yapıyor.