Cnsuyakan Hasibedenizli murat beyde mi sezeryan oldunuz benimde sezeryan olucak doğum fiyatida uygunmuş
Cnsuyakan Arasarzu randevu alayım o zmn murat beyden çoğu kişi memnun zaten benim ilk gebeligimde 22. haftada erken doğum yaptığım için sezeryan olmuştum şimdi normal doğum istiyorum belki murat bey evet der hem onu sorarım 😊
Arasarzu Cnsuyakan Hem ücret konusunda da zorlanmazsınız son haftalarda daha fazla gideceksiniz 😊 zamanınız varken değiştirmek en iyisi olur inşallah bebeğinize sağ salim kavuşursunuz sizden sonra da bende kavuşurum inşallah 😊
Ayseozerckr Cnsuyakan SSVD istiyorsan Nuray aydına git derim özel polikliniği var doğum yapacağın hastaneyi kendin seçiyorsun. Özel ebeleri takip ediyor tamamen doğal doğumu destekliyor. Ben son 1 ayımda dr değiştirdim 😇 çok ılımli karşıladı beni 😇
Cnsuyakan elfelendor çağrı bey denipolde yaptirirsa doğumu 2000 kendisi aliyomus 1600de hastane alıyor dedi özel saglikta yaptirirsa özel sağlık 2400 aliyomus bende 2000 alıyorum dedi cnm
Vscomedya Cnsuyakan bende ona gidiyordum ama hiç sormadım ne kadar acaba doğum ücreti muayene ücreti fazla zaten
Cnsuyakan Vscomedya ben pazar günü doğum yaptm cnm genel anestezi sezaryanla 4000 ödedik toplam çıkarken