Mormenekse Seheraksy ben senin yerinde olsam aşılamayı kabul etmezdim tüp bebek denerdim aşılamadada sperm kendi gidiyor sonuçta o yuzden bi sonuc alamassın ama bu süreçte proxed plus alıp eczaneden eşine günde bir tane içirebilirsın suya katıp baya bi etkili oluyor ondan sonrada tedaviyle hızlandırabilirsin
Mrvklc Seheraksy hayır öyle düşünmeyin tedavisi var bu sperm bozuklukları düzeliyor biz de yaşadık hemen hemen hiç sperm yoktu tedavinin ardından 7. Ayda hamile kaldım korkmayın üzülmeyin
Mrvklc Seheraksy korkma biz de de hareketli sperm yoktu ilaç kullandı ameliyat oldu normale yakın hale geldi ve ben tek değilim bir sürü insan tanıyorum ve hepsi hamile şimdi sadece sabırlı olup iyi bi ürolog bulmak lazım yani bu sperm neden hareketsiz kaynagını bulup ilaç yazmalı
Seheraksy Mrvklc umarım oyle olur cnm bnm normal yola bir dusugum oldu ve bu ay tedaviye basladık doktor esımden sperm tahlılı ıstedı yarın gostercez ne dıycek merak ıcındeyım
mugeao Seheraksy aynı sorun benim eşimde de vardı. Birçok kür ve macun denedik ama maalesef sonuç alamadık. Sonuç alamayınca aşılamaya karar verdik ve onda da negatif sonucu gördük. Daha sonra tüp bebeğe karar verdik ve çok şükür şuan 17 haftalık hamileyim 🙏🙏 darısı sizin başınıza 🙏
Seheraksy mugeao cnm doktor bey bnde Bı sorun gormedi eşimden sperm tahlili ıstedı ve bana ddı kı isterseniz kısa yoldan hemen asılama, yapalım ddı ama tahlil sonucuna bakmam, lazım ddı yarın gostercez bklm ne dıycwk
Mrvklc Seheraksy inşallah güzel sonuclar alırsınız yarın az da olsa artış varsa cok güzel bir sonuç sabır inşallah 🙏🏻
mugeao Seheraksy bende de bi sorun yoktu canım hatta ben aylarca boşu boşuna ilaç kullanmıştım. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah aşılama tutar ve tüp bebeğe hiç gerek kalmaz 🙏
Leylosss Seheraksy morfoloji daha önemli benim eşimin morfolojisi 4 dü ve normal yolla hamile kaldım 6 ay sonra keçiboynuzu özü yedirdim sabah akşam ve o ay hiç kasmadım
Gulbeste Seheraksy keçiboynuzu havuç kürü ve proceed plus deneyin hareketi arttırır morfolojik sonuç yok
haziranin25i Seheraksy ileri hareket hiç yok hareketsiz sperm çok 😒 yani eşinizin sperm testi pek ümit verici değil😒