Seheraksy 1 - _20200930_144716.JPG image/jpeg(0.17MB) kızlar esimin sperm testi. Anlayanlar yardımcı olabılır mı?
Deletedmom355 Seheraksy hareket problemi var büyük ihtimal tüp bebek önericeklerdir. Ama morfolojik yapısına bakılmamış bu testte o daha önemli
mugeao Seheraksy aynı sorun benim eşimde de vardı. Birçok kür ve macun denedik ama maalesef sonuç alamadık. Sonuç alamayınca aşılamaya karar verdik ve onda da negatif sonucu gördük. Daha sonra tüp bebeğe karar verdik ve çok şükür şuan 17 haftalık hamileyim 🙏🙏 darısı sizin başınıza 🙏
Seheraksy Happybsrn yarın gorcek cnm catlatma tedavisı gordum bir ay vede bir düsum var normal yolla oldu doktor sperm testi ıstedı, ve ayrım goturcez
Seheraksy Deletedmom355 ama bnm normal yolla Bı dusugum oldı 9 ay önce normal yola Bı defa hamile kaldım. Bir, ay once, catlatma, ıgnesı, tedavisı gordum ve olmadı bu ay ise sperm tahlili ıstedı hareketsız, oldugu ıcın Bı tedavisı bu ilacı yok mu?
Deletedmom355 Seheraksy hareketlilik için ilaç keçiboynuzu özü, kürler falan veriliyor yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ay sürüyor tedavisi toparlaması kendini ama hemen gebelik istiyorsanız tüp bebek deniyebilirsiniz onda hareketlilik önmli olmuyormuş doktorum öyle demişti
Mrvklc Seheraksy hayır öyle düşünmeyin tedavisi var bu sperm bozuklukları düzeliyor biz de yaşadık hemen hemen hiç sperm yoktu tedavinin ardından 7. Ayda hamile kaldım korkmayın üzülmeyin
Gulbeste Seheraksy keçiboynuzu havuç kürü ve proceed plus deneyin hareketi arttırır morfolojik sonuç yok
Duygularca Burdan veya İnternettenbakıp moralinizi bozmayın ben de ilk test sonucunu internetten araştırdım yok çocuk olmaz kesin tüp bebek falan nasıl üzüldüm sonra doktor dedi ki her şey normal bizim bakmamızla doktorların bakması çok farklı
Seheraksy Duygularca ınsalalh oyle olur cnm ama 💯 0 hareketi hıc yok umarım ddıgın gıbı olur yarın doktora, gostercez
Seheraksy Duygularca cnm özel olmazsa senin esinde yaptırdı sanırım onun da mı ileri harektsızoıgı 💯 0 dı
Duygularca Seheraksy çok merak ediyorsanız telefon ile de görüşebilirsiniz devlet değilse benim sonuçta yazanı araştırdığımda %95 şekil bozukluğu diyordu hareketsizlik yoktu
Seheraksy Deletedmom355 Deletedmom355 cnm bugun verdik yarın doktorla gorusmemşz var doktor bey asılama yapabilirim kısa, yoldan, demıstı tahlili gorunce ne der bilmiyorum