MiniKaya Kızlar selam hafta bebeklerinizin hareketleri nasıl daha mı güçlü ? Daha mı sert ? benimki sanki hep dönüyor yada toplanıyor ☺️
Quinmomm MiniKaya 34+2 yim canım bu ara maşallah baya hissediyorum tekme tokat bide kaburgama vuruyor ağrıyor bide tikim var orda baya değişik oluyorum orda hareket oldukça 😅😅
Xxz MiniKaya ben ayağını gerdigi zaman çok rahatsız oluyorum sanki derimindelip çıkacakmış gibi oluyo damarın cekiliyo. Onu yaptıkça bazen hoşuma da gidiyo elimde tutuyorum ayağının altını sonra yavaş yavaş geri cekiyo. Başka başka şımarık hareketler yapio. Sağa toolaniyo taş gibi oluyo midemde hissediyorum artık. Yukarı çıktı bayağı 🤲♥️ çok şükür Allah’a iyi gidiyoruz
Prenses58 Yerinde durmuyo bazen erkenden çıkacakmış gibi hissediyorum herkes karnın aşağıya inmiş diyo 33 haftalığım bu arada
MiniKaya Quinmomm maşallah canım bizimki sessiz sakin takılıyor 😊 bu durumda beni endişelendiriyor en son ctesi muayene oldm nst çekildi ultrasonla bakıldı normaldi herşey şükür
IincciI Bende 32 haftalığım özellikle geceleri çok hareketli sürekli sağ tarafımda toplanıyor 🤦🏼♀️ Bu hafta diğer haftalara göre daha güçlü ve sert sanki çıkmak istiyor biran önce 🤣🤣
Muzeyyenn Ben de 32 deyim, 30 da bebeğim tersti bugün doktor dönmüş dedi şükür🤲 bazen çok çok hareketli bazen sakin oluyor ama dediğiniz gibi toplanıyor genelde doğrulurken filan çok yavaş hareket ediyorum
MiniKaya Muzeyyenn ilk bebek hareket etsin diye bekliyoruz zaman geçincede az harekrt etti diye endişe ediyorz annelik duygusu fazla endişeli birşeymiş ya 🥰
IincciI MiniKaya Yaa 😍 demek ki hareket konusunda da her bebek farklı beni resmen uyutmuyor gerçekten karnımda boks yapıyor 😅😅
MiniKaya IincciI kız çocuğu daha sakin erkek daha hareketli derler aslında ama bizim oğlan sessiz sessiz takılıyo 😀
Cheerfulmom MiniKaya Bazen inanılmaz hareketli karnımın şekli değişiyor. Bazen de hiç hareket yok ama genellikle akşam yemekten sonra uzanınca coşuyor bizimki 🥰
MiniKaya Rmeysa_1661 30. Haftada çok sertti sonra durulmaya başladı sanırım baş aşağı döndüğü için diye tahmin ediyorm canım 😊 şuan dönüyor geriliyor falan tuhaf naptığını kestiremiyorm 😀