Deletedmom335 yesilesinti şule alkış instagramdan bakabilirsiniz, kızının adı güneş ve ben hayranlıkla izliyorum çok kibar naif ve konuşkan☺️ Bence bi bakın tabi ki anlamı da önemli ama her çocuk bir olmaz❤️☺️
Angelsmom yesilesinti 1,5 yaşında güneş diye bir kız var tanıdığım aman Allahım kıpır kıpır evlere şenlik bir o kadar da sevimli bir cadı😍 girip çıkmadığı delik yok maşallah tam bir cimcime akıl küpü 🥰
HilalTsdmr yesilesinti Benim arkadaşımın kızının adı da güneş maşallah pek güzel pekte sıcakkanlı her isim hep aynı kişiliği taşıyacak diye bir durum söz konusu değil bence gönlünüzü ferah tutun 🥰
KardelenYB yesilesinti hahaahahaahaa hayır tam tersi çok haraketli geceleri asla uyumayan tam adını taşıyan bir çocuk
Nlgn16 yesilesinti canım bence herkesin yetiştirme tarzı aile yapısı farklı her aile bir olmuyor senin çocuğun senin baktığın gibi olacak o yüzden o böyleymiş bu şöyle falan hiçbirini düşünme içinden ne geliyorsa çocuğuna o ismi ver 😇🥰
yesilesinti Nlgn16 haklısınız başka isimde sinmiyo içime arkadaslarım öyle diyince etkilendim biraz cok tesekkür ederim 🥰♥️
Nlgn16 yesilesinti ben hiç kimseyi dinlemiyorum çocuk benim deyip bildiğimi yapıyorum bence sen de gönlünden geçeni yap 🥰
Ada34 yesilesinti arkadaşımın kızının adı ismi gibi çok güzel bayılıyorum maşallah🧿 gözleri mavi saçları güneş gibi çokta hareketli neşeli sevecen herkes aynı olacak diye birşey yok bence takılmayın👍🏻
fatosd84 yesilesinti yooo ınstada Melek Hayta var takip ediyorum onun kızının adı Güneş vallla o kadar canlı akıllı bi kız isterseniz bakın
kar_kristali yesilesinti güneş isminde tanıdığım ablamın komşusu var kendisi matematik öğretmeni hem çok zeki hemde neşeli ve sevecen
yesilesinti Nlgn16 8+5 daha çok yeni ama kızım olursa ismini ben koyucam. Bu 3üncü olucak nasip olursa iki oğlum var🥰