KardelenYB Deletedmom360 sağlık ocağında hemen çıkmaz kuzum ama ertesi gün bak diyorlardı bana genelde sonuçlar ucun
Deletedmom360 Çok güzeelllll sağlık müdürlüğünü aradım, yarına kalır dedi 😩 bende şans yok ki 😐😐😐😐 şimdi napıcam ben 😏
Ilossssss Deletedmom360 bende söyleyecektim de söyleyip canını sıkmak istemedim ertesi gün çıkıyor sağlık ocağına verilen sonuçlar genelde ama belki seninki çıkar diye düşünmüştüm☹️ Sabah erken saatte çıkartıyorlar aynı gün çıkmıyor sonuçlar. Keşke bi özel hastanede verseydin kanı 2 saat sonra elindeydi sonuç🤔
Deletedmom360 NagihanAfra hayır aslında almaya gittiğinde yarın gel dıyorlar ama sistemden bakıyordum ben hep öğleden sonra ilk defa böyle oldu ve o da benim başıma geldi😞
Zeyne_yusuf0142 Deletedmom360 hayırlısı neyse o olsun canım vardır bundada bi hayır ama sanki kendimin gibi bkldm yani rabbim gönlüne göre versin canm 🙏
Deletedmom360 Ilossssss daha önce çooook defa verdim kan hep öğleden sonra kendim netten baktım ama bugün olmadı maalesef 😞
Ilossssss Deletedmom360 kıııııız vardır Bundada bi hayır verişin seni bekletmek istemiştir inşallah heyecan yap diye❤️
KardelenYB Deletedmom360 valla benimde negatif çıkmıştı testim idrar testim acile gitmiştim pozitif çıkmıştı şimdi çok ta şey etmek istemiyorum seni ama git istersen bide kanaman durdu demi
Deletedmom360 KardelenYB kırmızı renkli olan bi saat gördüm bi kere sonra bidaha gelmedi şimdi kahverengi geliyor oda peçeteye
Eymenimmmm Deletedmom360 niye aglicaksin canim vardir bundada bi hayr ALLAHIn izniyle iyi düşün iyi olsun gönlünü ferah tut vardr RABBIM in bir bildiği
Hopefull Deletedmom360 benim de 3 gün geçti sabah kan verdim ebe hanımı arayıp sordum negatif çıkmış ama belirtilerim var diyince ilaç içme birkaç gün bekle bakalım geç döllenme olabiliyor bazen dedi hem çok üzüldüm hem bi yandan dua ediyorum inşallah vardır diye 🥺🙏🏻 Çok sıkıntılı süreç