Zeyne_yusuf0142 Deletedmom360 şuan seni çok iyi anlıyorum rabbim inşallah ikindi ezanları yüzü suyu hürmetine güzel haberler alrsn🙏🙏🙏🙏
Purpura26 Deletedmom360 Lütfen negatif çıkarsa da kendini üzme olur mu? Şimdi olmaz bir dahaki ay olur allahın izniyle 🤲😘
Asya29_aslnyrk Çatlıyacam meraktan geçip geçip çıkıyorum 😂 hadi hayırlsı meleğin varsa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yoksada üzülme lütfen Allah ın izniyle olur
Deletedmom360 Sonuç cıkmıyor ilk defa böyle bsey oluyor 😩 cihaz mı bozuldu naptı😕 Allahım şiştim patlicam şimdi
anesyk Deletedmom360 sanırım bu ara e nabızda sorun var bende de aynısı olmuştu 5 dk da bir bakıp duruyodum heyecandan bütün gün çıkmamıştı normalde o gün çıkması lazım daha önceden bakıyodum çünkü
KardelenYB Deletedmom360 sağlık ocağında hemen çıkmaz kuzum ama ertesi gün bak diyorlardı bana genelde sonuçlar ucun
Yenianneadayi2208 Deletedmom360 saat 16,33 hala çıkmadı mı ? Ay inş hamilesindir canım.Yorumları tek tek okudum ama sonucu göremeyince bende yazmak istedim ☺️ Merakla bekliyorum bende 🙃