Bebikinannesi YenidenAnneOlmak Ben 35+4 teyim daha yeni karar verdik diyebilirim acikcasi tam anlamiylada tamam bu olsun diyemedik😃 Erdem koymayi dusunuyoruz simdilik ,isimli zibin vs yaptirmadim sadece kapi susu yaptiracagim🤷🏼♀️ Bi de cikolatasi falan
Anurbasgem Burcuu3761 ben 30 haftalık hamileyim nasipse Ömür Göktuğ koyucam ismini. Ömür taa eşimle sevgiliyken karar vermiştik kız da olsa erkek de olsa ilk ismi Ömür olacaktı. Göktuğ ismini de ben istedim 😌💜💛🧡
Hatice_karadag Benim oğlum olcak ve adı da KENAN ASAF KARADAG olcak ağır bir ismi var oğlumun inşallah kendisi de adıyla yaşar ben direk buldum isim kayın babamın adı Kenan Asaf i da biz ekledik 🧿💙
91ARIN91ASK CitLemBik evet biz eşimle evlendiğimiz zaman bulmuştuk ismi bir gün çocuğumuz olursa koyalım diye
Kbrazs Merhaba bizde 21 haftalik olduk benimde oğlum olucak zor oldu ama sonunda karar verdik yuzde 90 😂 Demir Ali koymayı düsünuyoruz.Kızımin ismini daha kolay koymuştuk bu biraz zor oldu kizim ismide Zeynep Sude 🥰😍
Bct YenidenAnneOlmak biz de 35+4 üz ve hala isim bulamadık yiğit selim , eren olabilir Mehmet Emre de hoşuma gidiyor ama eşim istemiyor bir türlü içimize sinen bir isim olmadı ilk oğlumun ismine hemen karar vermiştik Muhammed emir bunda çok zorlanıyoruz
YenidenAnneOlmak Çok güzel ve anlamlı isimler var. Karar verebilip koyanlar ne güzel. Biz de konuşurken falan tekme attığında ismi olsa da ismiyle seslensek diyoruz😊
peri_ma8 YenidenAnneOlmak canim bizde metehan düsünüyruz.hem modern hem tarihi bi isim. Sanada fikir olabilir. Cevremde bu isimde 1 kisi var el yetenegi vardi resim ögretmeniydi. 25 li yaslarda ablalariyla arkadas gibiydi. Sakindi. Hem kulagada hos geliyor sanada fikir olsun. Yavuz selim. Alpaslan Kerem ali Bunlarda fikirlerimiz arasinda
YenidenAnneOlmak peri_ma8 metehan da güzel 👍🏻 Aslında anlamlı ve güzel isimler çok da işte mesele işte bu diyebilmekte😊