dilarabasegmez Eslem23 Evet canım, bende öyle oldu yani. Aşağı doğru indikçe daha da ağrı artıyor. Ben 39+2 yim, dün kontrolüm vardı ve baya aşağı indiğini söyledi, demek ki o yüzden ağrılarım çok arttı 🤷🏻
Adalina1 mom101 benim kasılmalarım yalancı sancılar beni mahvediyo bise bebegin eşi asagidaydi yarın kontrolüm var bakalım yarın ne diycek
35gg_ Minikaile2020-19 hayır oglum saolsun sürekli dönüyor makat geliş oluyor kanala girmeye niyeti yok gibi 😅
Bct mom101 benim de son 31 ama bu hafta kontrolde doktor kasılmaların var dedi ben hiç farketmedim o sertlikleri bebek hareketi sanıyordum kasılmaları takip edip dinlenmem gerektiğini söyledi kasılma mı yoksa bebek hareketi mi anlayamıyorum ama çok hareket ettiğimde hafif sancı giriyor ve vajina ağrısı var böyle olan var mı acaba
mom101 Bct vajina ve regl ağrısı var bende bende 4-5 haftadır bebek kanalda dünden bu yanada vajina ağrım arttı yatakta döndüyüm zaman bile ağrıyor ayağa kalkıncada sanki karnım beni yere doğru çekiyor ve bebek sanki çıkıcak vajınamdan🤦🏻♀️
mom101 Minigimm2020 evet ya dün kontrolde NSTye girdim kalp atışı 170 oldu beni hemen yatırdılar hemde öyle korkuttularki benim kalp atışımda 126-ya kalktı neyse ultrasona girdim her şey çok iyi çıktı şükür bebekte iyiydi suyum azdı 1 hafta bundan öncesine kadar oda düzelmişti ama yinede yatış verdiler gece beni doğumhaneye çıkardılar düşünsenize doğuma girer gibi giydirdiler damaryolu falan açıldı ben söylüyorum ben iyiyim bebek iyi diye ama dinlemiyorlar sonra öz doktorum geldi bu arada ben Azerbaycanlıyım fakat Rusyada yaşıyorum doktorumda Azerbaycanlı geldi gördü beni orda sen ne arıyorsun burda dedi olanları söyledim beni tekrar NSTye bağlattı bu sefer her şey iyi oldu çok şükür ve 2 saat sonra tekrar NSTye bağlandım yine iyi oldu doktorum artık beni normal doğuma kadarki odaya aldırdı çünki yukarıda doğumhanede doğuranlar vardı ve ben sesleri duyunca heyecanlanıyordum neyse gece 12-de indim normal odaya ve doktoum söylemiştiki bu gün seni artık taburcu edicekler 1 kere daha NSTye bağlayıpta sabah oldu baktım gelen giden yok ben kendim sorla girdim NSTye ve sonucu sordum söylemek istemedi hemşire israr edip baktım şimdide başka doktor gelmek bilmedi tüm sinirlerim bozulmuştu boş yere bana o kadar stres yaşattılar🤦🏻♀️ O kadar korkutuyorlarki uıtrasona NSTye girdikte ödüm kopuyor stres oluyorum
Minigimm2020 mom101 resmen braksan doguma alacaklarmis allah yarfim etsin herkeze hepimize icindede size . Bide orda cok zorda kalinmadigi surece sezeryan yok galiba
mom101 Kızlar bende adet sancısı gibi sancılar oluyor fakat NSTde hala sancı çıkmıyor demekki doğuma hala çok var öylemi?
Btlgnr Nurdan41 sancım felan yok o yüzden suniyle başlatırız dedi bi aksilik çıkmazsa normal doğum gibi görünüyo
Ronyaseda Mtenlik Benimde 38 cu haftada 3300 dedi bakalım 40 a kadar 4 olur mu bilemem ama korkuyorum