Seher112 sugarbabe bende işten geliyorum yolda komşu sen hamile msim dedi hayır dedim ve aynı ay iş yerinde bi arkadaşta aynı hamile gibi yürüyosun dedi o ay hamile olduğumu öğrendim
Mammimammi sugarbabe benimde ilk gebeligimde daha 4.5 haftalık falan hamileydim.kuaföre gitmiştim. Zaten öyle göbek falan yok hiç bahsetmedim de. İlk kez gittigim biryerdi. Kaslarımı aldırıyordum. Kadın birden birşey soracağım ama yanlış anlamayın hamile misiniz dedi. Çok şaşırmıştım. Nasıl anladınız dedim. Yüzünüz hamile yüzü gibi demişti.
sugarbabe Mammimammi yaaa inanmıyorum 😯 aynısı oldu bana da 🤭benim yıllardır gittiğim yer ilk kez böyle bişey söyledi.reglimde 1 hafta gecikti.dün evde yaptım çıkmadı bugün kan verdim .yarın belli olur 🤷🏻♀️🤲🏽
sugarbabe MahurunAnnesi yaaa maşallah 🥰🥰 eskiler biliyor cidden.benim arkadaşımın ananesi ikisini de bildi ,cinsiyet dahil.göz bebeklerinden anlıyormuş .kız ikisinde de ananesinden duydu ilk hamile olduğunu
nagsal-48 Annem anlamıştı haberim bile yoktu yoo demiştim gerçi o telde demişti bi iki tane komşum da cinsiyetini anlamışlardı otururken erkek olacak dedi bi tanesi gözlerinin içi parlıyor demişti ve sonra öğrendik oğlusumuz olacak 🐣🤗
Gulgok sugarbabe Aynı gün içerisinde tam 3 kişi yüzümden dolayı gebe olup olmadığımı sormuştu ve 1 hafta sonra doktora gidip gebe olduğumu öğrendim 😂
Msltms sugarbabe bende instagrama fotoğraf atmıştım eşimle birlikte arkadaşım aradı diğer arkadaşlarım da mesaj attı hamile misin diye bende yok falan dedim meğerse hamileymişim 😂 yüzün hamileymiş gibi çıkmış solgun soluk falan dediler hatta 😃 sonrada öğrendim hamile olduğumu😃🙈