Aysel_11 Hamişler yarın tetanoz aşım var ve griptim atlattım biraz ama şimdi sadece öksürük ve sesim değişik gittiğimde yaparlar mı bu şekilde olup yapılan var mı
Mervesbora Aysel_11 kaç haftalik oluyor bu ası ve ne için yapılıyor bana bilgi verirmisiniz nerde vuruluyor bilmiyorumda
deniiizz Aysel_11 kaçıncı haftadasın canım ? bende 20. haftamda grip olmuştum doktorum tetanoz aşını ertele dedi 23. haftamda yaptırdım ilk dozu. İkinci dozu da 28. haftamda yaptıracağım. Sende erteleyebilirsin.
Busrasvnhn @Ays @Aysel_11 ateşiniz çıkar diye yapmama ihtimalleri var siz yinede sağlık ocağındaki hemşirenizi arayip bir sorun gunu geçtikten sonra da yapmıyorlar diye biliyorum çünkü ben. Geçmiş olsun bu arada dikkat edin kendinize 😊
Aysel_11 Busrasvnhn ya gerçekten iyileşmeye çalıştım ama yok geçmedi deliricem insan arayıp hastayım demeye de korkuyo yanlış anlarlar diye nasıl olcak
Unlukacar Aysel_11 canım akşam üstü yaparlarmı bilmiyorum genelde sabah çağırıyorlar aynı zamanda kan idrar tahliline de bakıyorlar rutin kontrol olarak
61Aysen Aysel_11 Bilgi almak senin hakkin ara sor tabiki cekinme hiç. Yanliş anlama ama öksuruk faln da var yazmşsn iyilesmiyo gecmiyo demşsn test verdinmi hic virüs icn Allah korusun hamilesin dikakt et
Busrasvnhn @Aysel_11 olur mu canım sağlık bu oyle bisey dusunseler bile ona göre yönlendirir seni ihmal etme
Cvkhat Mervesbora canım 20. Haftada sağlık ocağunda vurunuyorsun. Bağlu olduğun sağlık ocağındaki ebene hamile olduğunu haber verdiysen o senin takibini yapıyor bilgi veriyor
Aysel_11 Mervesbora 20. Ve 24. Hafta da oluyo gebelikte ve doğumda enfeksiyon kapılmaması için kapılsa da aşı önlüyo hem anne hem çocuğu
Aysel_11 61Aysen yok yok canım bi şey de ilaç kullanmayınca zor oldu biraz da şimdi daha iyiyim yaptılar gidip görüştüm sorun olmaz dediler
Aysel_11 deniiizz fazla geç kalmayalım dedi 17 eylüle randevu vermişti ama unutmuşum yani 24 ü biliyodum ama 17 siymiş sonra izindeyim dedi 30 una verdi olsun bitsin istedim çokta kötü değildim ama sordum olur demişler oldu çok şükür
Aysel_11 Unlukacar evet 12 ye kadar gel dedi gittim kan idrar da baktılar idrarda enfeksiyon çıkmış sadece atlatıcam onu da inşallah