Elifyali SinemKeskinsin1 insallah hayırlısi ile bizde hissederiz… 🙏Bizim de cinsiyetimz belli rabbim saglıkla kucağımıza almaya nasip etsin cumlemize
Goncikim SinemKeskinsin1 18.haftaya kadar göstermediyse kızdır 😁❤️🥰bide kızlar daha erken hareket ediyorlarmış 🥰
SinemKeskinsin1 Goncikim ya aslında 14 haftalıkken gittiğimde kıza benzediğini söylemişti ama geçen gittiğimde tahmin bile edemiyorum bacaklarıyla kapatmış o sıra anladım aslında utangaç bir kız olabileceğini ☺️
Goncikim SinemKeskinsin1 kızdır kız🥰🥰 bir daha kontrole giderken çikolata yiyin doktorun yanına girmeden 😁çikolata yiyince çok hareket ediyo gösteriyo 😁
SinemKeskinsin1 Goncikim bir dahakine 20-24 detaylı ultrason randevum var eh bu seferde göstermesinde görelim 😂
Mybabyizmir Goncikim ben bir kere hissettim canım aynı kelebek kipirtisi gibi birseydi. Hiç böyle bir his olmamıştı daha öncesinde bende. 2 kere hissettim şu ana kadar toplam çok yoruldugumda sırt üstü yatinca hissetmiştim 🥰
Meri44 Busra066 bende bugün beyaz süt rengi akıntı yaşadım hatta aktığını bile hissettim su gibiydi korktum sizde herzaman mı oluyo bi defa falan mı oldu
Busra066 Meri44 bu haftalarda normal olduğunu söylüyorlar anlam veremedim benim batma ve akıntım vardı doktora da gitmedim 2 3 gün sürdü