halitefe Mybabyizmir sakin gibi ama çok az belimde ve bacağımda ağrı oluyor çalıştığım için heralde birde iki gündür hareketlerini hissedemiyorum ya geçen hafta daha net hissediyordum sanki
Goncikim Mybabyizmir bende 18+1 im Allah’a şükür bir sıkıntım yok sadece iş görürsem belim tutuluyo🤦🏻♀️Onun dışında ben hala hareketlerini hissedemiyorum 🥺🥺
ikicocukannesii Busra066 ani hareket edince oluyo bende o canım ama bilmiyorum yinede bende tam 18 oldum bugün sabah bulantısı dışında bi sorunum yok çok şükür bebeişimin her hareketini hissediyorum artık maşlallah duraksız 😃
Meri44 Busra066 bende bugün beyaz süt rengi akıntı yaşadım hatta aktığını bile hissettim su gibiydi korktum sizde herzaman mı oluyo bi defa falan mı oldu
Bybra-212121 Busra066 Malesef şuan doktor arayışındayım kendi doktorumdan memnun değilim inş ilk gittiğimde sorucam sebebini
Elifyali Goncikim hareketlerini bende hissetmiyorum ama doktorum normal dedi…esim kulağını karnıma yaşlandığında dio sanki gurlduyor gbi sesler geliyor dio…😂 Tabi normal mi bebekten mi bilmyrz. Sabırla bekliyoruz bnce çok az kaldı hissetmemize
Mybabyizmir Goncikim ben bir kere hissettim canım aynı kelebek kipirtisi gibi birseydi. Hiç böyle bir his olmamıştı daha öncesinde bende. 2 kere hissettim şu ana kadar toplam çok yoruldugumda sırt üstü yatinca hissetmiştim 🥰
Busra066 İnternette rahim uzunlugu kısalması dan ağrı ve su gibi akıntı olabilir yazıyor tereddüt ettim detaylı ullrasona da 2 haftam var
Goncikim Elifyali benim eşimde aynı şeyi yapıyor guruldama sesi geliyor diyor🤭🙈😂😂inşallah duyacağız yakın zamanda 🥰❤️😁🤲🤲
SinemKeskinsin1 Bende 18 haftalığımm ve hareketlerini hissediyorum bir haftadır çok güzel bir duygu ve heyecanlı ama hala cinsiyetini göstermeyen bir bebek olduğu için kızıyorum ☺️
Elifyali SinemKeskinsin1 insallah hayırlısi ile bizde hissederiz… 🙏Bizim de cinsiyetimz belli rabbim saglıkla kucağımıza almaya nasip etsin cumlemize
Goncikim SinemKeskinsin1 18.haftaya kadar göstermediyse kızdır 😁❤️🥰bide kızlar daha erken hareket ediyorlarmış 🥰