TgceSrbst hiç korkma kuzum kolay diyemem tabi ki zor ama inan ki değiyor, ilk doğum yaptım ve dedim ki ben bidaha normal doğum yapamam imkansız sezeryan olurum sonra üstünden bir iki gün geçti eşime diyorum ki yine olsa yine yaparım😃 çünkü Rabbim öyle güzel bi şey vermiş ki bizlere acının hafızası yok unutuluyor. Zaten öyle güzel bi şey ki doğduğu saniyede birden pamuk gibi oluyosun sanki sende yeni doğmuş gibi oluyorsun. En önemli şey kendini motive etmek, sancılar geldiğinde 30 35 saniye sürüyor çok uzun değil o saniyelerde de bağırmak yerine geçecek yavrum için dayanıyorum diyip dua edip salavat getirmek sabır çekmek derin nefes alıp vermek aşırı rahatlatıyor ve hareket etmek çömelip kalkmak pilates topunda zıplar gibi hareket yapmak. Doğum anıda o kadar kısa ki o ana geldiğin zaman bebeğin baskı yaptığı zaman artık doğsun bitsin kavuşayım diye bütün gücünle ıkınıyorsun zaten 10 dk anca sürüyor. Kendine güven canım ve sakin kalmaya çalış, Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin insallah hayırlı evlat olsun ❤️